Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Meitu V6 -luksuspuhelin julki: neljä kameraa, nahkainen takakansi ja 128 gigaa tallennusmuistia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kiinalainen Meitu on parhaiten tunnettu selfie-sovellusten kehittäjänä ja puhelinvalmistajana. Yhtiön viimeisin puhelin Meitu V6 suosii edeltäjänsä tavoin kuusikulmaista designia, mutta erottuu ulkonäön ja teknisten ominaisuuksien puolesta.

Meitu V6 on kautta linjan luksuspuhelin, joka käyttää takakannessaan käsinommeltua vasikannahtaa ja sivuilla kullan väristä metallikehikkoa. Puhelin on saatavilla neljänä eri värinä, jotka ovat Edinburgh Blue (sininen), Melbourne Green (vihreä), Morocco Powder (pinkki) ja Rotterdam Orange (oranssi). Vasikannahka on kiinnitetty puhelimen taakse 18 karaatin kultaniiteillä.

Kameran osalta Meitu V6 käyttää sekä edessä että takana kaksoiskameraa, jossa pääsensorina toimii Sonyn IMX362. Pääkameroiden aukkosuhde on f/1.8 ja molemmissa pääkameroissa on optinen kuvanvakain. Kakkoskamerat auttavat puhelinta keräämään kuvaan syvyystietoja ja käyttävät pienempiä 5 megapikselin sensoreita. Takakameran pääsensorin tarkkuus on 12 megapikseliä.

Meitu V6:n kamera poikkeaa markkinoilla aiemmin nähdyistä ratkaisuista. Puhelimen molemmilla puolilla käytetään kaksoiskameroita ja takana on peräti neljä LED-salamaa.

Kameran lisäksi Meitu V6 ei kalpene muiltakaan osin, sillä puhelimessa on 5,5 tuuman FullHD-näyttö, 128 gigatavua tallennusmuistia ja versiosta riippuen 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia. Suorittimena toimii (vielä varmistamattomien tietojen pohjalta) MetiaTekin kymmenytiminen Helio X30, jonka kellontaajuus on 2,8 GHz. Virtansa puhelin saa 3 100 mAh:n akusta ja käyttöjärjestelmänä toimii Android 7.0 Nougat.

Vielä toistaiseksi Meitu V6:n hintaa ja markkina-alueita ei ole paljastettu, mutta Kiinassa puhelimen ennakkomyynnin odotetaan alkavan 13. marraskuuta ja myynnin 23. marraskuuta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Kiinalainen luksuspuhelin!. 😂

  • nakke

   Miks ei?

   • Hendriks

    Brändien voima!. Kiina ja luksus ovat oksymoroneita!

    • nakke

     Et vissiin sitten ole käynyt Kiinassa jos et ole siellä luksusta nähnyt.

     • Hendriks

      ?. Niin, lähinnä eurooppalaisia luksusliikkeitä näkyy!.

 2. Iphone 6

  Siiis onks tää ny niiku oikee puhelin vai iponelle suojakuori ku näyttäis vähä et se menis mun s6 päälle. Sit mietin kans ku iphone 6 o vaa yks kameraa ni saaks näil sit niiku 3 kameraa vai mitä hä??? En tajuu

  • nakke

   Jaahas, uus trolli rantautunu Mobiili.fi sivustolle.

Tuoreimmat jutut