Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Syksyn parhaat pulmapelit iOS:lle – kokeile näitä kolmea

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Game Boy -emulaattori iPhonella

Loppuvuosi on perinteisesti tunnettu konsolipelien juhla-aikana, mutta tilanne ei ole huono mobiilipuolellakaan. Syksyn edetessä on etenkin iOS:llä nähty useita vuodenaikaan sopivia julkaisuja, jotka tarjoavat tekemistä loppuvuoden pimeneviin iltoihin. Laajasta tarjonnasta olemme poimineet alle kolme kokeilemisen arvoista julkaisua, keskittyen erityisesti pulmapeleihin.

Flower

Vuonna 2009 PlayStation 3:lle julkaistu Flower on yksi viime vuosikymmenen onnistuneimmista indie-peleistä. Myöhemmin myös PlayStation 4:lle ja PlayStation Vitalle julkaistu Flower tarjoaa kevyen tason ongelmanratkaisua, jossa tarkoituksena on kerätä niityltä mahdollisimman monta terälehteä ja kuljettaa lehdet kentän päähän. Erikoiselta kuulostava konsepti on saanut arvioissa loistavan vastaanoton ja viimeksi PlayStation 4:lle julkaistu peli on edelleen yksi konsolin parhaiksi arvostelluista tuotoksista.

The Witness

Jos Flowerin kääntäminen konsoleilta iOS-laitteille oli onnistunut veto, ei The Witness jää kauaksi jälkeen. Viime vuonna loistavan vastaanoton PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja PC:llä saanut peli on kääntynyt onnistuneesti mobiilimuotoon. Labyrinttien ratkaisemiseen perustuva peli tuntuu aluksi helpolta, mutta tarjoaa loppua kohden varsin visaisia pähkinöitä.

Miracle Merchant

Toisin kuin Flower ja The Witness, ei Miracle Merchant periydy konsoleilta, vaan peli on alusta asti kehitetty iOS:lle. Tämä ei ota Miracle Merchantilta mitään pois, vaan oikeiden korttikombojen löytämiseen keskittyvä peli on yllättävän koukuttava. Samalla Miracle Merchant tarjoaa sopivan lyhyitä pelisessioita esimerkiksi bussimatkan tai kahvitauon ajaksi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Vaikkei itse tulekaan pelattua (pelit ovat lapsille!.), niin erittäin laadukkaan oloisia, 👍.

Tuoreimmat jutut