Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia 8 purettiin: näin näytön ja akun vaihtaminen onnistuu puhelimessa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia 8:n värivaihtoehdot teräs ja karkaistu sininen.

600 euron hinnallaan Nokia 8 lukeutuu ehdottomasti älypuhelinten kalliimpaan luokkaan. Jos puhelin on hiljattain hajonnut tai kiinnostusta Nokia 8:n toimintaan löytyy muutoin, on YouTube-kanava JerryRigEverything julkaissut videon Nokia 8:n purkamisesta.

Vajaat kahdeksan minuuttia kestävällä videolla käydään läpi muun muassa Nokia 8:n avaaminen, näytön irroittaminen ja akun vaihtaminen. Erityisesti puhelimen avaamisessa on syytä olla huolellinen, sillä puhelimessa ei ole ulkoisia ruuveja, vaan etukannen irrottaminen tapahtuu kiinnikeliimoja lämpöpuhaltimella lämmittämällä.

Puhelimen avaamisen jälkeen vaatii erityisesti akun irrottaminen usean (19) ruuvin avaamista, ja koska ruuveja on useassa eri koossa, on järjestyksessä syytä olla tarkkana. Myös itse akku on kiinnitetty puhelimeen tiukasti, mutta koska akku on muista komponenteista erillisessä osiossa, ei irrottaminen aiheuta suuria ongelmia.

Näytön ja akun lisäksi Nokia 8:ssa on mahdollisuus vaihtaa myös muita osia, kuten kamera ja USB-C-liitin. Osien vaihtamisessa kuitenkin on syytä olla huolellinen, sillä niin kamerasensorit kuin USB-C-liitinkin ovat useiden ruuvien takana.

Nokia 8:n purkamisen eri vaiheisiin ja puhelimesta löytyvään tekniikkaan voi tutustua tarkemmin JerryRigEverythingin alta löytyvältä videolta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Mitään järkeä lähteä kotona näitä räpläämään!. 🙄

  • nakke

   Jos osaa niin tuleehan se halvemmaksi.

  • Trigger

   Paree ku et koske, et kumminkaan osaa.

Tuoreimmat jutut