Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia-puhelinyhtiö nimitti uuden toimitusjohtajan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HMD Globalin CEO-toimitusjohtaja Florian Seiche.

HMD Globalin CEO-toimitusjohtaja Florian Seiche.

HMD Globalin hallitus on nimittänyt Florian Seichen Nokia-puhelimia kehittävän ja myyvän yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi (CEO).

Aiempi CEO Arto Nummela sai yllättäen heinäkuussa lähtöpassit yhtiöstä.

Seiche hoiti virkaa toimittavana toimitusjohtajana töitä jo Nummelan lähdön jälkeen. Hän on myös ollut HMD:ssä mukana alusta asti, aiemmin toimien CEO:n rinnalla yhtiön kakkosmiehenä President-tittelillä.

Vakinaiseksi CEO:ksi nousun ohella Seiche on nimitetty tänään myös HMD Globalin hallitukseen.

”Florian on johtanut yhdessä HMD Globalia Presidentinä yhtiön alusta asti. Hän on paras valinta CEO:ksi, sillä hän on ollut tärkeässä roolissa globaalien toimintojemme johtamisessa ja ensimmäisten tuotteidemme tuomisessa yli 80 markkinalle viimeisten kuukausien aikana. Siirrymme nyt mielenkiintoiseen kasvuvaiheeseen ja olemme ilahtuneita, että meillä on Florian johtamassa tiimiä”, kommentoi HMD Globalin hallituksen puheenjohtaja Sam Chin.

Ennen Nokia- ja Microsoft-uraa Nokian myydyissä puhelinliiketoiminnoissa Seiche toimi pitkään myös HTC:llä EMEA-alueen johtajana.

Seichen rinnalla HMD Globalin markkinointijohtajan Pekka Rantalan vastuut laajenevat. Aiemman toimensa ohella Rantala on saanut nyt myös varatoimitusjohtajan Executive Vice President -tittelillä lisävastuuta HMD:n johtoryhmässä.

”Olen innostunut kertomaan Pekan noususta HMD Globalin Executive Vice Presidentiksi. Pekka on johtanut Nokia-brändin nuorennusta matkapuhelimissa. Nyt, tämän tehtävän jatkamisen lisäksi, hän tulee aktiivisesti tukemaan Floriania ja suunnittelemaan HMD Globalin kasvun seuraavaa vaihetta”, kommentoi Chin.

HMD Globalin markkinointijohtaja Pekka Rantala.

HMD Globalin markkinointijohtaja Pekka Rantala.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  ”Nokia-puhelinyhtiö”?. Harhaanjohtavaa otsikointia, 👎.

  Ei tästä HMD:stä tule suomalaisvoimin mitään!. Poispotkittuja ex-nokialaisia!.

  • nakke

   Ihan oikein otsikoitu, että elä valita.

  • 2017

   Noh noh Markus Lehtiniitty (eli Hendriks), ihan hyvän otsikon kirjoitit meidänkin mielestä.

 2. Vili

  Onko Suomessa jossain joku Nokian tehdas tai tehdäänkö Suomessa jotain noihin puhelimiin? Miten toi hyödyttää suomalaisia vaikka puhelimet myiskin?

  • Christian

   HMD on Suomalainen yritys jonka pääkonttori on Espoon Karamalmilla Nokia Campuksella. HMD maksaa veronsa suomeen., aivan kuten se edellinenkin Nokian puhelimia myynyt yritys. Suurin osa HMD:n työntekijöistä työskentelee Suomessa. Tuotteiden valmistuksesta vastaa Taiwanilainen Foxconn, joka valmistaa myös lähes kaikki Applen mobiililaitteet.

   • Vili

    Miksi sitten yksi päähepuista työskentelee Dubaissa?

    • Christian

     Sun tarvii varmaan kysyä siltä. Ei vaikuta millään lailla siihen minne yritys maksaa veronsa eli mikä valtio hyötyy puhelimien myynnistä. Tässä tapauksessa suurimmat tulot menee Suomeen ja Taiwaniin.

Tuoreimmat jutut