Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi vuotokuva: OnePlus 5T julkistetaan 16. marraskuuta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

GizChinan julkaisema OnePlus 5T -vuotokuva ilmeisesti Amazonin Intian sivuilta.

GizChinan julkaisema OnePlus 5T -vuotokuva ilmeisesti Amazonin Intian sivuilta.

Paljastukset tulevasta OnePlus 5T:stä jatkuvat.

GizChina-sivusto on nyt julkaissut nähtävästi Amazon-verkkokaupan materiaaleista peräisin olevan todennäköisesti aidon vuotokuvan. Kuva vahvistaa monta asiaa: OnePlus 5T -mallinimen, suuremman näytön 18:9-kuvasuhteella sekä täysin uutena tietona myös julkistusajankohdan 16. marraskuuta. Myyntiintuloajankohta kuvasta on kuitenkin piilotettu. OnePlus 5:n tavoin myös OnePlus 5T lienee tulossa Intiassa yksinoikeudella myyntiin Amazonin kautta.

OnePlus 5T:n design takaa näyttäisi muistuttavan vahvasti OnePlus 5:tä muun muassa kaksoiskameran osalta. Koska näyttö kasvaa 16:9-kuvasuhteesta 18:9-kuvasuhteeseen, on sormenjälkilukija siirretty edestä taakse. Kuva paljastaa sen olevan myös OnePlus 5T:ssä ovaalimaisen muotoinen. Tämä puolestaan vahvistaa OnePlus 5T:n jakavan designinsa ja rakenteensa pääpiirteet Oppo R11s -puhelimen kanssa samalla tavalla kuin OnePlus 5 ja Oppo R11 olivat myös samoilla linjoilla. Oppo R11s:stä on nähty jo enemmän kuvia.

OnePlus 5T:n tekniikkaan odotetaan lukeutuvan noin 6 tuuman AMOLED-näytön 2160×1080 pikselillä, Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin sekä takana kaksoiskameran, jonka yksityiskohdista ei ole vielä aivan täyttä varmuutta. GizChinan mukaan kaksoiskamera olisi ennallaan sisältäen 16 megapikselin pääkameran f/1,7-aukolla ja 20 megapikselin toisen kameran. Etukameran tarkkuus sen sijaan olisi kasvamassa 16 megapikselistä 20 megapikseliin, ja yksi uusi ominaisuus OnePlus 5T:ssä olisi kasvontunnistus.

OnePlus 5T:tä odotetaan markkinoille kahtena versiona, jotka eroavat RAM-muistin (6 tai 8 gigatavua) sekä tallennusmuistin (64 tai 128 gigatavua) määrältään.

Oppo R11s.

Oppo R11s.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ei kiitos!.

 2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Keskitytään yhteen puhelimeen per vuosi… Aprilliä, ei keskitytäkään, tehdään sittenkin 5T.

 3. Hendriks

  Aaaarghh nyt syyhyää. Huhhuh. Millä saan nukuttua, ennenkö tämä kaunokainen on kätösissäni.

 4. jormuli

  Pettynyt olen…!!! kiitti että oma one ”lippulaiva” jää muutamassa kuukaudessa vanhaksi kun 5t tulee, ei olis haitannut pienet prossun parantamiset yms. mut näytön muutos jo aiheuttaa vihan oneplussaa kohtaan!!! viimeiseksi oneksi jää!!

  • Mikko

   On se surullista, että oma puhelimesi jää ”vanhaksi”
   Jos olet omaasi tyytyväinen, niin hyvä niin. Ellet ole, niin myyt pois ja ostat jonkun muun.

   Ei se, että tulee joku uusi puhelin, tee niistä vanhemmista malleista sen huonompia. Kummaa porukkaa täällä…

 5. Mr.Unknown

  Kaikki kuvittelee, että OP5T on tulossa Kuvassa on Vivo:n X20 jossa on oneplussan logo.

 6. kode

  Onkohan näyttöpaneeli tällä kertaa oikein päin? Koko näyttö-jupakka tuntui ihan käsittämättömän typerältä mokalta ja oli yksi syy miksei puhelin kiinnostanut. Toki jelly-efekti ei tunnu useimpia kai vaivaavan, mutta ovathan nuo sen verran arvokkaita laitteita kuitenkin, että rupeaa miettimään mitä muita vikoja suunnittelussa mahtaa olla.

 7. Mmarko

  Kusetettu olo.. kumpa ihmiset olisivat ostamatta tuota uutuutta mitä ei pitänyt tulla

Tuoreimmat jutut