Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen sisaryhtiö Waymon robottiautotestit jatkuvat – nyt vuorossa talvikeli

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Googlen sisaryhtiö Waymo on testannut itseajavia autojaan hyvissä ajo-olosuhteisssa jo jonkin aikaa, mutta nyt yhtiö tiedottaa haastavimmista testeistä. Waymo-autot pääsevät seuraavaksi kokeilemaan siipiensä kantavuutta esimerkiksi lumisissa ja sohjoisissa olosuhteissa.

Yhtiön tiedotteen mukaan kahdeksan vuoden aikana teoriassa kokeiltuja asioita on nyt aika päästä testaamaan käytännössä. Testien tarkoituksena on tarkkailla ja entisestään parantaa auton sensoreiden toimintaa märissä ja kylmissä olosuhteissa.

Waymo on aikaisemmin testannut yhteensä jo useita kymmeniä autoja, ja tarkoituksena on lisätä mallikirjoa jopa 500 itseajavaan autoon asti ja tarjota koeajoja niistä kiinnostuneelle yleisölle.

Waymon toimitusjohtaja John Krafcikin mukaan yhtiö tavoittelee maailmanlaajuisia markkinoita, joten on eriarvoisen tärkeää, että autot pärjäävät haastavimmissakin olosuhteissa ja pitävät liikenteen omalta osaltaan turvallisena.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    En kyllä luottaisi henkeäni talvikelissä automaation hoidettavaksi!.

Tuoreimmat jutut