Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xiaomilta uusi puhelinjulkistus ensi viikolla – huhuissa 16 megapikselin selfie-kamera

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Xiaomin Intian osasto on lähettänyt lehdistölle kutsun 2. marraskuuta pidettävään tilaisuuteen. Yksinkertaisessa kutsussa on näkyvissä hashtag ”your best selfie” sekä teksti ”a new series is coming”. Koska kuvassa on myös salaman kuva, voidaan Xiaomilta odottaa uutta älypuhelinsarjaa, joka panostaa etukameraan ja tarjoaa LED-salaman myös edessä.

Huhuissa uuden puhelimen on väitetty sisältävän 16 megapikselin etukameran 2.0 µm pikselikoolla. Etukamera onkin pikselimäärässä mitattuna yksi tämän hetken suurimmista, joskin esimerkiksi Sonylta on nähty 16 megapikselin etukamera jo viime vuonna.

Vaikuttavan etukameran lisäksi Xiaomin uudesta puhelimesta tiedetään toistaiseksi varsin vähän. Tarkemmat tiedot, kuten yksityiskohdat suorittimista, muistimääristä ja näytöntarkkuuksista ovat vielä hämärän peitossa. Latauksen osalta aiemmin Mi Note 3:ssa nähty Quick Charge 3.0 -pikalataus saattaa tehdä paluun, joskaan asiasta ei ole varmuutta.

Loppuvuoden aikana Xiaomin odotetaan julkistavan uudet Redmi 5 Plus ja Redmi Note 5 puhelimensa, mutta kumpaakaan edellä mainituista ei todennäköisesti nähdä viikon päästä pidettävässä lehdistötilaisuudessa. Xiaomilla on aikaisemmin ollut tapana julkaista Redmi- ja Redmi Note -sarjaan kuuluvat puhelimet Kiinassa ennen Intiaa, joten todennäköisesti kyseiset puhelinjulkistukset nähdään Kiinassa myöhemmin loppuvuonna.

Ulkoisesti uusi Mi Note 3 on käytännössä suurikokisempi Mi 6.

Kuvassa Xiaomin Mi 6 ja Mi Note 3. Mi Note 3:sta tutun pikalatauksen on huhuttu saapuvan myös ensi viikolla julkistettavaan uutuuspuhelimeen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Siis jälleen uusi kiinalainen puhelin yritykseltä, mikä ei kunnioita immateriaalioikeuksia, 🙄.

  • Hendriks

   Mitäs minä taas yritän kertoa? Sellaisia sanoja käytän, mitä joku joskus on sanonut, lainaan sitä ymmärtämättä sen tarkoitusta, mutta päätän sen teille nyt kertoa. Olen minä aikapoika KiinanHENDRIKS, vai mitä, 🤔.

 2. Luurix2

  ”Huhuissa uuden puhelimen on väitetty sisältävän 16 megapikselin etukameran 2.0 µm pikselikoolla. Etukamera onkin pikselimäärässä mitattuna yksi tämän hetken suurimmista, joskin esimerkiksi Sonylta on nähty 16 megapikselin etukamera jo viime vuonna.”

  Tuo huhu onkin laskutaidottomille tarkoitettu, sillä 16 megapikselin kenno 1.0 µm pikselikoolla on 1/3.06″ kenno kun taas tämä sama pikselinen kenno 2.0 µm pikselikoolla on pinta-alaltaan nelinkertainen tuohon 1/3.06″ kennoon nähden kennon lävistäjän ollessa noin 11,7 mm eli noin 1/1.3″ – 1/1.4″ kokoluokkaa.

Tuoreimmat jutut