Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Telia järjestelee Suomen toimintojaan – 110 työtehtävää voi päättyä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Telia kyltti.Telia Finland on kertonut aloittavansa henkilöstön edustajien kanssa neuvottelut toimintojen uudelleenjärjestelyistä.

Neuvottelujen piirissä on yhteensä 700 tehtävää ja Telian mukaan suunnitelluissa uudistuksissa on kyse ennen kaikkea tehtävien siirroista ja uusien yksiköiden rakentamisesta. Muutokset voivat johtaa enintään 110 tehtävän päättymiseen, mutta uusien, perustettavien tehtävien myötä Telia ennakoi henkilöstövähennysten jäävän tätä pienemmiksi.

Osana muutossuunnitelmia Telian Hämeenlinnassa ja Kuopiossa sijaitsevia toimistotehtäviä suunnitellaan lopetettavaksi. Tavoitteena on tarjota suurimmalle osalle tehtävien haltijoista tehtävää toiselta paikkakunnalta. Telian myyntipisteet ja tytäryhtiö Data-Info jatkavat myös näissä kaupungeissa.

Telialla oli vuoden 2016 lopussa yhteensä 3 300 työntekijää Suomessa.

Telian mukaan muutoksilla tavoitellaan entistä selkeämmin johdettavaa ja tehokkaampaa toimintamallia muun muassa tuotehallinnassa ja kehityksessä, markkinoinnissa sekä asiakaspalveluyksikön tukitoiminnoissa. Myös yritysliiketoiminnasta vastaavaa yksikköä organisoidaan uudelleen.

Tavoitteina ovat asiakkaiden parempi palvelu ja kustannussäästöt, joita saadaan muun muassa päällekkäisiä toimintoja karsimalla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jeppejoo

  Tämä on vasta alkua.Telian uusi strategia on tragedia. Myydään pois yhtiön arvokkain osa turkista. Ja tukeudutaan markkinoihin joita ei oikeastaan edes ole. Kurjuudenkierre on vasta aluillaan ja osakkeen arvosta sulaa yli puolet pois. Ehkä joku yritys ostaa Telian pois kuseksimasta joskus. Sääli kun yhtiön johto on pelkkää paperia. Ei muuta kuin hanoi rovks soimaan. Tragedy it sounds like the sinfony from the radio….. lalalaaa.

 2. Hendriks

  Mitä huonommin Telialla menee, sen parempi!. Rikollinen yritys!. 👎

  • Hendriks

   Että mää oon supertyhmä, 🙄.

 3. Laura Lyly

  Ulkomaan vikatoimet johtajien taholta taas maksatetaan syyttömillä työntekijöillä. Nyt tarttee teherä jottain, heti. Asiakkaat jo kaihtaa ja vaihtaa operaattoria.

Tuoreimmat jutut