Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 5 oli ulkoisesti lähes identtinen Oppo R11:n kanssa – nyt vuotaneet Oppo R11s -kuvat voivat vihjata OnePlus 5T:stä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

"OnePlus 5T". Android Authorityn julkaisema paljastuskuva.

”OnePlus 5T”. Android Authorityn julkaisema paljastuskuva.

OnePlussalta tiedetään olevan tulossa pian seuraaja OnePlus 5:lle, todennäköisesti nimeltään OnePlus 5T. Kesällä esitelty OnePlus 5 on jo myyty monin paikoin loppuun, ja huhut sen seuraajasta ovat jatkuvasti lisääntyneet.

OnePlus 5T:stä on toistaiseksi nähty vasta yksi luotettava paljastuskuva, jonka Android Authority julkaisi. Kuva ei kuitenkaan paljastanut puhelimesta paljoa, lähinnä vain vahvistaen laajemmin etupuolen kattavan näytön mukaantulon, mutta jättäen yksityiskohdat hämärän peittoon.

Aiempi OnePlus 5 jakoi pitkälti saman designin Oppo R11 -puhelimen kanssa. Oppolla, Vivolla ja OnePlussalla on kaikilla taustallaan sama omistaja, BBK Electronics. Myös Oppo R11 on saamassa seuraajan R11s:n muodossa varustettuna samanlaisella 18:9-kuvasuhteen näytöllä, jollaista myös OnePlus 5T:hen odotetaan. Näistä lähtökohdista on mahdollista, että alta löytyvät Kiinassa Weibo-palvelussa jaetut Oppo R11s -vuotokuvat kertovat läheisesti myös OnePlus 5T:n muodoista. Jos näin on, säilyy design pitkälti OnePlus 5:n kaltaisena, mutta näyttö kasvaa ja sormenjälkilukija siirtyy taakse. Ainakin Oppo R11s:ssä sormenjälkilukija on muotoiltu ovaalimaiseen muotoon.

Teknisesti Oppo R11 ja OnePlus 5 eivät ole samanlaisia kuten eivät myöskään tule olemaan huhujen mukaan Oppo R11s ja OnePlus 5T. Esimerkiksi Oppoissa käytössä on yhä Micro-USB-liitäntä, kun OnePlus-puhelimissa on käytetty jo pidempään USB-C:tä. Samoin järjestelmäpiirin osalta OnePlus on jatkamassa huippuluokassa, ja OnePlus 5T tulee sisältämään näillä näkymin edelleen Snapdragon 835:n OnePlus 5:n tavoin. Lisäksi OnePlus-puhelinten erikoisuus on kolmiasentoinen hiljennyskytkin.

Oppo ja Vivo ovat jo esitelleet tai niiltä on tulossa R11s:n ohella myös muita 18:9-kuvasuhteen näytöllä varustettuja uutuuspuhelimia. Jaetun menneisyytensä myötä OnePlus 5T:n pohjautuminen samaan rakenteeseen Oppo R11s:n kanssa vaikuttaa kuitenkin todennäköisimmältä vaihtoehdolta.

Vertailun vuoksi alla myös OnePlus 5 ja Oppo R11. Yhdennäköisyys on selkeä.

OnePlus 5 Midnight Black.

OnePlus 5 Midnight Black.

Oppo R11.

Oppo R11.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Mahtavia laitteita kumpiki.. huhhuh. Oon sanaton.

 2. Hendriks

  Eli samasta muotista kiinalaiseen tyyliin, 🙄.

  • Hendriks

   Olen puupää, 🙄.

Tuoreimmat jutut