Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tutkimusyhtiö ennustaa: iPhone X:n tuotantomäärät jäävät kauas suunnitellusta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple Store Dijon.

Applen iPhone X:n saatavuuden on ennustettu olevan jo valmiiksi heikkoa ja tutkimusyhtiö KGI Securitiesin tuore raportti lisää entisestään huolia heikosta saatavuudesta. Tuoreessa raportissaan KGI Securities arvioi Foxconnin pystyvän tuottamaan loppuvuoden aikana 25-30 miljoonaa iPhone X -puhelinta, kun vielä aikaisemmin tuotantomäärien ennustettiin olevan 30-35 miljoonaa.

Varsinaiseen julkaisuun Applelta odotetaan 2-3 miljoonaa iPhone X:ää, kun normaalisti Apple on toimittanut julkaisupäivänä noin 10 miljoonaa puhelinta. Näin ollen etenkin ensimmäisinä viikkoina iPhone X:n tarjonta jää todennäköisesti kauas kysynnästä.

Positiivisena puolena KGI Securities arvioi iPhone X:n tuotantomäärien nousevan 50 prosentilla heti ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Syynä suurempiin tuotantomääriin annetaan LG Innotekin ja Sharpin pyrkimykset tuotannon tehostamisesta. Molemmat yhtiöt ovat vastuussa iPhone X:n etukamerassa käytettävien 3D-sensorien valmistuksesta, jotka on aikaisemmin todettu pullonkauloiksi tuotannolle.

Ennakkomyyntiin iPhone X tulee niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa perjantaina 27. lokakuuta. Varsinainen julkaisu tapahtuu viikkoa myöhemmin 3. marraskuuta.

Face ID:n toiminta perustuu iPhone X:n näyttölovesta löytyviin sensoreihin.

Ensi viikoilla kauppoihin saapuva iPhone X on jo pidemmän aikaa kärsinyt tuotanto-ongelmista. Ongelmat johtuvat Face ID:n vaatimista sensoreista, jotka on sijoitettu puhelimen näytön yläloveen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Sietääkin jäädä tuon typerän korvamuotoilun takia, 👎.

    • Hendriks

      Ainoa typeryys olen minä, 👎.

Tuoreimmat jutut