Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Paljastavatko nämä kuvat odotetun OnePlus 5T:n? Eivät välttämättä, mutta lähellä ne todennäköisesti ovat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlussan odotetaan julkistavan lähiaikoina uuden älypuhelimen. Kesällä esitelty OnePlus 5 on jo monin paikoin myyty loppuun, ja huhut tulevasta ovat viime viikkoina kiihtyneet.

Luotettavia paljastuskuvia tulevasta OnePlus-puhelimesta ei ole vielä nähty, mutta epäilyttäviä kylläkin. Vaikka alta löytyvät kuvat saattavat olla taidokasta huijausta, osuvat ne molemmat todennäköisesti varsin lähelle todellisuutta. Yksityiskohdat selviävät varmuudella vasta myöhemmin.

OnePlussalta odotetaan teknisesti pitkälti OnePlus 5:tä vastaavaa puhelinta, joka olisi kuitenkin varustettu 16:9-kuvasuhteen sijaan 18:9-kuvasuhteen näytöllä. Näin näyttö kattaisi puhelimen etupuolesta suuremman osan. Näytön tarkkuus voisi olla edelleen 1080p-tasoa, mutta uutuudessa 2160×1080 pikseliä aiemman 1920×1080 pikselin sijaan.

Uusimmat väitetyt OnePlus 5T -kuvat tulevat Jacky_Tech-nimimerkillä Twitterissä esiintyvältä käyttäjältä. Kuvien väitetään olevan peräisin OnePlussan verkkosivustolta. Kuvat näyttävät ihan uskottavilta: OnePlus 5T -nimi on loogista jatkumoa, slogan suuremmasta näytöstä samankokoisessa puhelimessa kuulostaa luontevalta ja kuvissa nähdään sitä mitä olettaa saattaa, pyöristettyjen näytön kulmien kera.

Eniten uusissa kuvissa epäilyttääkin niiden lähde. Jacky_Tech on täysin tuntematon, vasta perustettu Twitter-tili.

Suuremman näytön ohella toinen uuteen OnePlussaan huhuttu mahdollinen uudistus on optinen kuvanvakain takakaksoiskameraan. Kuvia puhelimen takaa ei näiden uusien joukossa kuitenkaan ole lainkaan, joten ne eivät kerro, kuinka lähellä design on OnePlus 5:tä. Suuremman näytön myötä sormenjälkilukijan odotetaan löytyvän OnePlus-uutuudessa takaa.

Aiemmin viime viikolla kiinalaisesta Weibo-palvelusta levisi myös alta löytyvä väitetty kuva uudesta OnePlussasta. Se on huomattavasti helpompi tuomita huijaukseksi. Kuva vaikuttaa liian helpolta kuvanmuokkaukselta OnePlus 5:stä venytetyllä näytöllä.

Toistaiseksi mitään ei kuitenkaan tiedetä varmasti. Yksityiskohdat ovat vielä täysin hämärän peitossa.

OnePlus 5 jakoi saman designin saman omistajataustan jakavan Oppon R11-puhelimen kanssa. Oppolta on lähiaikoina tulossa myös R11S-malli 18:9-näytöllä, mutta aivan välttämättä OnePlus-uutuus ei perustu sen kanssa samalle rakenteelle. Muita vaihtoehtoja sisarmalleiksi ovat myös 18:9-näyttöiset Oppo F5 ja Vivo X20.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Huhhuh. Ei voi muuta sanoa. Ilon kyyneleitähän tässä tulwe, kun näitä kuvia katsoo. On heittämällä kaunein puhelin ikinä.

  • HenkkaMaukka

   Uskon menestykseen.!.!.! 👌.

   • Lasu

    😂😂😂👍👍👍

 2. Hendriks

  Korjauspäivityksien faneille puhelin, 🙄.

  • Oldemar

   Kyllä! On mukavaa kun on puhelin jossa päivitykset ”pelaavat.. hankintaan😁

  • Kuukkeli

   Heille on jo, iphone… pelkkää batch päivitystä pukkaa harva se päivä tukkimaan jotain bugia…

 3. tallica87

  Ostin one3 ja sitten tuli 3t, sen vielä nielin kun pientä säätöö oli saanut 3t verrattuna 3:seen. Ostin one5 ja jos nyt jää 5 täysin 5t ”varjoon” että menee vajaa puoli vuotta tulee koko näytön kattavaa näyttöö ni jää viimeiseksi oneksi… kiiitos oneplus!!

Tuoreimmat jutut