Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Halpa Nokia 2 tulossa pian – yhdysvaltalaisjälleenmyyjä listasi jo verkkokauppaansa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HMD Global julkisti tällä viikolla toistaiseksi vain Kiinan markkinoille uuden keskihintaluokan Nokia 7 -älypuhelinmallin. HMD:ltä on jo jonkin aikaa odotettu myös jo reilusti yli kuukausi sitten lehdistökuvissa vuotaneen edullisen Nokia 2:n julkistusta.

Nyt yhä julkistamaton Nokia 2 on noussut jälleen esille. Yhdysvaltalainen B & H Photo on listannut puhelimen jo verkkokauppaansa, minkä huomasi WinFuture.de-sivusto .Puhelimen hinnaksi mainitaan 99 dollaria. Nokia 2:sta on näin odotetusti tulossa selvästi edullisin uusista Nokia-älypuhelimista. Suomessa tähän asti edullisimman Nokia 3:n hinta on 149 euroa.

Aiemmat paljastukset Nokia 2:sta ovat kertoneet myös erittäin kookkaasta 4 000 milliampeeritunnin akusta, Qualcommin Snapdragon 210 tai 212 -järjestelmäpiiristä, joka sisältää neljä 1,3 gigahertsin ARM Cortex-A7 -suoritinydintä, sekä vain 1 gigatavun RAM-muistista. Näytön kooksi on arvioitu jonkin verran alle 5 tuumaa ja kuoret ovat muovia. Mikäli tiedot Nokia 2:n ominaisuuksista pitävät paikkansa, on tulossa jättimäistä akkua lukuun ottamatta teknisesti odotetun vaatimaton budjettiälypuhelin. Jo julkistetun Nokia 7:n tavoin myös Nokia 2:sta Android-navigaatiopainikkeet löytyisivät näytöltä erillisten painikkeiden sijaan. Nokia 3:n tavoin tulevassa uutuudessa ei ole sormenjälkilukijaa.

Yhdysvalloissa Nokia 2 olisi tulossa myyntiin TA-1035-mallikoodin versiona. Myös se on varustettu kahdella SIM-korttipaikalla. 

Nokia 2. Evan Blassin aiemmin vuotamat lehdistökuvat.

Nokia 2. Evan Blassin aiemmin vuotamat lehdistökuvat.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Aivan liikaa puhelimia liian lyhyessä ajassa samankaltaisilla nimillä, 👎.

  • Hendriks

   Aivan liikaa tyhmiä kommentteja minulta liian lyhyessä ajassa, 👎.

  • nakke

   Täytyy keksiä joku negatiivinen asia, jota ei ole edes olemassa. Niin, selittäisitkö miten muka samankaltaisilla nimillä. Itse erotan kyllä esim. 2 ja 3 toisistaan. Lukihäiriö,👎?

  • Ink-stressaaja

   Olisiko se nyt sitten selkeämpää jos mallistosta löytyisikin kasvavassa numerojärjestyksessä parempaa rautaa sisältävien laitteiden sijasta vaikka Nokia Phaedra, Nokia Granite, Nokia Aurora, Nokia Nimbocumulus ja Nokia Wheel vähän uniikimpien nimien vuoksi? Ei.

 2. Tomppa

  Voi ei. Olisivat nyt pitäneet tuotepaletin asioissa. Olisivat jättäneet Nokia 2 julkaisematta ja keskittyneet Nokia 3:een.

  Mielestäni 3-5-7-9 nokiat olisi riittäneet – olisivat eronneet toisistaan selkeämmin, niin ominaisuuksissa kuin hinnassakin.

  • 2017

   Tai Nokia 3-5-7-9 parittomina vuosina ja 2-4-6-8 parillisina.

   • Markus Lehtiniitty

    HMD:n taholta on puhuttu, että tulossa on ensi vuonna uusi Nokia 6 ja niin edelleen. Sama toimintatapa kuin esimerkiksi Samsungilla Galaxy A5 (2016) vss. Galaxy A5 (2017).

    • Jatkumo

     Täkeintä HMD:lle on sitten pitää softapäivitysten jatkumo kunnossa. Muuten ei jatkoon.

     • Henrik1

      Jatkumo.
      Tässä saattaa tulla vielä sama ongelma, mitä Samsungilla on tai on ollut… eli liikaa eri malleja joka tuo ongelmia päivityksien tuomisessa eri malleille.

Tuoreimmat jutut