Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung esitteli Bixby 2.0:n – kolme merkittävää muutosta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung on esitellyt Developer Conference -kehittäjätapahtumassaan Bixby 2.0:n, toisen sukupolven version Bixby-avustajapalvelustaan.

Bixby 2.0 esittelee kolme tärkeää muutosta. Sen myötä Bixby ensinnäkin laajenee jatkossa osaksi useampia laitteita, muuttuu toiminnaltaan henkilökohtaisemmaksi sekä avautuu kolmansien osapuolten sovelluksille.

Samsung esitteli Bixbyn keväällä Galaxy S8 -puhelimissa ja sittemmin se on ollut keskeisessä roolissa myös Galaxy Note8:ssa. Bixby on nyt Samsungin mukaan saatavilla yli 200 maassa ja sillä on yli 10 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Suomen kielellä Bixby ei vielä toimi, mutta se on käytettävissä Suomessa esimerkiksi englanniksi.

Seuraavaksi älypuhelinten jatkoksi Samsung aikoo laajentaa Bixbyn myös televisioihin, jääkaappeihin, kotikaiuttimiin sekä muihin verkkoon yhteydessä oleviin laitteisiin, jossa Bixbyä voi käyttää puhumalla sen kanssa. Lisäksi pienikokoinen Project Ambiance -lisävaruste tuo Bixbyn mihin vain kaiuttimiin, joihin sen voi liittää 3,5 millimetrin liitäntään.

Bixbystä tulee pian myös henkilökohtaisempi. Se osaa jatkossa tunnistaa eri perheenäsenet ja räätälöidä vastauksensa tämän perusteella. Samsung parantaa myös Bixbylle osoitettujen komentojen prosessointia mahdollistaen luonnollisemmat pyynnöt.

Lisäksi Bixby 2.0 avaa ovet sovelluskehittäjille, jotka voivat integroida omat ratkaisunsa toimimaan yhdessä Bixbyn kanssa. Samsung julkisti Bixby SDK -sovelluskehitysympäristön beetatestausvaiheen alkaneeksi tänään. Aluksi mukaan pääsee valittu joukko, mutta pikku hiljaa pääsyn pitäisi avautua laajemmin kaikille halukkaille kehittäjille.

Lisäksi Samsung yksinkertaisti tänään esineiden internetin ratkaisujaan yhdistämällä SmartThings Cloudin alle sekä aiemman SmartThingsin, Samsung Connectin että ARTIKin, jotka ovat aiemmin olleet Samsung erilaisia, eri lähtökohdista syntyneitä IoT-ratkaisuja.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Täysin turha olla tälle oma nappi, kun sitä ei kaikki halua tai pääse käyttämään!. 👎

Tuoreimmat jutut