Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Päivitetty versio Androidista saapui myös Nokia 5:lle uudessa päivityksessä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia 5.

Nokia 5.

HMD Global on julkaissut Android 7.1.2 -käyttöjärjestelmäversion tuovan päivityksen nyt myös Nokia 5 -älypuhelimelleen.

Tähän asti Nokia 5:ssä on käytössä ollut Android-versio 7.1.1.

Päivityksen jakelu tapahtuu vaiheittain, joten se voi näkyä käyttäjille eri aikoihin. Päivityksen saatavuuden pääsee tarkastamaan Asetukset -> Tietoja puhelimesta -> Järjestelmäpäivitykset -valikosta.

Ensimmäisenä Nokia-älypuhelimista Android 7.1.2:n sai Nokia 6 alkaen noin viikko sitten.

Googlen jo keväällä huhtikuun alussa omille Pixel- ja Nexus-laitteilleen julkaisema Android 7.1.2 ei ole kovin merkittävä versiopäivitys. Julkaisun yhteydessä sen kerrottiin olevan vain pieni korjaus- ja ylläpitopäivitys, joka ei sisällä merkittäviä toiminnallisia uudistuksia. Sen sijaan mukana on korjauksia, optimointeja sekä pieniä parannuksia operaattoreille ja käyttäjille.

Nokia 6:n tavoin Nokia 5:lle Android 7.1.2 julkaistiin nyt yhdessä Androidin lokakuun tietoturvapaketin kanssa. Lisäksi mukana päivityksessä on myös järjestelmän vakautta ja käyttöliittymän yksityiskohtia parantavia muutoksia.

Nokia 5:n Android 7.1.2 -päivityksestä kertoneen Nokiapoweruser-sivuston lähteiden mukaan Nokia 8 -huippupuhelimen osalta HMD olisi hyppäämässä suoraan Android 8.0 Oreo -versioon, joka julkaistaisiin päivityksenä jo lähiaikoina.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Tämä on kyllä mahtava juttu, että uudet noksut tehdään siellä missä parhaat. ( Oneplus, zte, bluboo, leagoo, cubot, doogee, xiaomi, ulefone, elephone, zopo, umi, vernee, homtom yms!!

 2. Hendriks

  Oreo ollut ulkona jo kuukausia, 🙄.

  • nakke

   Mitä sinä valitat, kun et edes omista Nokia puhelinta. Odottele sinä sitä Oreotas siihen Samsungiiis kaikessa rauhassa.

Tuoreimmat jutut