Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Saadaanko tämä myös Suomeen? Facebookista voi jatkossa tehdä ruokatilaukset suoraan kotiin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

facebook logo

Kotiin tehtävät ruokatilaukset ovat yleistyneet viime vuosina, eikä trendi ole jäänyt Facebookiltakaan huomaamatta. Siinä, missä Facebook on aiemmin tarjonnut osto- ja myyntiryhmiä sekä suoran mahdollisuuden ostaa tuotteita sovelluksen välityksellä, on seuraava askel palvelun laajentamisessa ruokatilauksiin.

Perjantaina julkaistussa tiedotteeseen Facebook esittelee uutta ominaisuutta, jonka avulla käyttäjä voi tehdä ruokatilaukset suoraan Facebookin sisällä. Tiedotteessaan yhtiö kertoo kehitysaskeleen olevan luonnollinen, sillä iso osa käyttäjistä käyttää Facebookia jo tällä hetkellä lähellä olevien ruokapaikkojen etsimiseen.

Ensivaiheessa ruokatilaukset tulevat Facebookissa mahdollisiksi ruokapalveluista, kuten EatStreet, Delivery.com, DoorDash, ChowNow ja Olo. Lisäksi ravintoloista tuettuina ovat ainakin Jack in the Box, Five Guys, Papa John’s ja Panera.

Nyt julkaistussa tiedotteessaan Facebook kertoo palvelun toimivan iOS- ja Android-laitteiden lisäksi tietokoneella. Windows-puhelinten tuesta Facebook ei maininnut, joten tältä osin palvelun laajeneminen ei näytä todennäköiseltä. Lisäksi palvelun testaus aloitetaan Yhdysvalloista, joten laajenemiseen muihin maihin, kuten Suomeen, voi kestää.

Kahdessa esittelyvideossaan Facebook esittelee käytännössä, miten ja mistä ruokatilausten tekeminen onnistuu. Molemmat esittelyvideot ovat nähtävissä alta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Ei saada, tuollaiset kannattavat lähinnä kaupungeissa, ja Suomen kaupungit liian pieniä ja väljästi rakennettuja tuollaisten ollakseen kannattavaa,.

Tuoreimmat jutut