Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Power avaa maanantaina myymälän Lempäälän Ideaparkissa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Power logoPower avaa maanantaina neljännen myymälänsä Pirkanmaalla, Lempäälän Ideaparkissa.

Uusi suurmyymälä avataan Lempäälän Ideaparkiin maanantaina 16. lokakuuta kello 9 ja luvassa on erikoistarjouksia.

”Olemme saaneet Etelä-Pirkanmaan ja Lempäälän asukkailta runsaasti toiveita Powerin avaamiseksi Ideaparkiin. Tiedän tämän omakohtaisesti, koska asun Ideaparkin lähistöllä. Ideapark on vilkas ja tärkeä kauppapaikka alueen asukkaille. Löysimme Power-konseptiin täydellisesti sopivan paikan Ideaparkin pohjoispäästä entisen Tokmannin kohdalta. Avaamme siihen täyden valikoiman suurmyymälän,” sanoo Powerin toimitusjohtaja Mika Aro.

Power Ideapark on pinta-alaltaan noin 2 000 neliömetriä. Myymälä tarjoaa kattavan valikoiman elektroniikkaa, tarvikkeita sekä erilaisia palveluita. Myymälä työllistää noin 20 henkeä.

Puolitoista vuotta Suomessa Power-nimellä toimineen ketjun markkinaosuus on useissa tuoteryhmissä yli 20 prosenttia.

Power avaa joulumarkkinoille neljä uutta suurmyymälää ja laajentaa yhtä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Oulussa, Pirkanmaalla sekä Joensuussa.

”Power toi tullessaan täysin uuden toimintamallin elektroniikka- ja kodinkonekauppaan ja sen myötä entistä halvemmat hinnat. Asiakkaamme ovat pitäneet Powerin läpinäkyvästä ja selkeästä hinnoittelusta. Se näkyy myynnissämme. Powerin verollinen myynti edellisen 12 kuukauden aikana on yli 350 miljoonaa euroa. Olemme selvästi myyntitavoitteitamme edellä. Markkinaosuutemme esimerkiksi televisioissa ja kodinkoneissa on jo yli 20 prosenttia. Tämä on innostanut meitä avaamaan vielä lisää myymälöitä”, Aro sanoo.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Tämä on mainos?. 🙄

  • Kairaaja

   Tottakai on ?

  • Pisteet kotiin

   En.tiedä,onko.mainos.Mutta.varmuuden.vuoksi.käytän.paljon.pisteitä,kun.kommentoin.näitä.uutisia.Piste.!.

  • Hendriks

   ja mää oon tyhmä?. 🙄

 2. Hendriks

  En usko menestykseen!.

 3. Tommi

  Kiva kannettava 599 euron hintaan, MX 150 näyttiskin vielä, Alkuviikosta oli +100 varastossa nyt enää +50, nopeasti menee.

Tuoreimmat jutut