Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huaweilta uusi Honor-tabletti – lupaa vesitiiviyttä ja äänenlaatua

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kiinalaisen Huawein sisarbrändi Honor on julkistanut uuden tablettinsa, Honor Waterplayn.

Nimellensä uskollisesti uutuus on vesitiivis IP67-luokituksen mukaisesti, jonka lisäksi Honor on panostanut erityisesti äänenlaatuun ahtamalla laitteeseen Harman Kardonin äänentoistoteknologiaa. Waterplayssa on neljä stereokaiutinta, joiden luvataan tarjoavan mukaansatempaavan kuuntelukokemuksen.

Tabletissa on mukavan kokoinen 10,1 tuuman Full HD -näyttö, joka tarjoaa tarkkuudeksi 1920×1200 pikseliä. Järjestelmäpiiriksi on valikoutunut Huawein omaa osaamista edustava kahdeksanytiminen Kirin 659. Waterplaysta tuodaan markkinoille kolme eri versiota, jotka kaikki sisältävät muistikorttipaikan lisäksi 64 gigatavua tallennustilaa, mutta RAM-muistiksi voi valita joko 3 tai 4 gigatavua, ja onpa saatavilla myös 4G LTE -yhteyksiä tukeva variantti. Kaikki versiot tulevat USB-C-liitännällä ja sisäänrakennettu 6660 milliampeeritunnin akku latautuu täyteen pikana kahdessa ja puolessa tunnissa.

Laitteen kotinäppäimeen on piilotettu sormenjälkilukija, jonka lisäksi se sisältää sekä taka- että etukameran, joiden yksityiskohdat ovat kuitenkin toistaiseksi hämärän peitossa. Etukamera on kuitenkin yhtiön mukaan ensimmäinen laatuaan tabletissa, se nimittäin tukee niin sanottua bokeh-kuvausta, jossa tausta jää sumeaksi.

Honor Waterplay julkaistaan Android 7 Nougat -käyttöjärjestelmäversiolla, jonka päälle on laitettu Huawein tuttu Emotion UI 5.1 -mukaelma. Yhtiöstä luvataan paremman akunkeston lisäksi, että optimoinnin ansiosta sovellukset aukeavat tätä nykyä jopa 20 prosenttia entistä nopeammin. Laite tulee myyntiin Kiinassa 24. lokakuuta, mutta Suomen markkinoille saapumisesta tai hinnoittelusta ei ainakaan toistaiseksi ole tarkempaa tietoa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Huawei ymmärtää itsekin, ettei kiinalainen nimi kuulosta houkuttelevalta länsimaalaisille, siksi nimi Honor!. 🙄

  • Henrik1

   Voisitko trolli Hendriks jo lopettaa typerän kommentoinnin, kirjoituksesi vaikuttavat lapsellisen tasoa!!.

   • Hendriks

    Minulla on oikeus mielipiteeseeni (yllä oleva oli tosin fakta), jos et tykkää niin voi voi!.

    Ei ole minun ongelmani, 🙄.

    • Seiskan toimitus

     Ei vaan v..ta tuomoinen kusipäisyys ja härkäpäisyys, sekä bonuksena ne saakelin emjiot ja kirjoitusvirheet.

    • Hendriks

     Anteeksi pilkkuvirheet, 🙄.

    • Semmosta

     Mikään ei ole fakta ellet perustele sitä. Honor on mallinimi, sama asia kuin Galaxy, mutta Samsung käyttää sitä joka mallissa eikä erottele sillä eri laitteita.

Tuoreimmat jutut