Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nyt se on ohi – Applen viikoittain ilmaiseksi jakamat sovellukset jäävät historiaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

App Storen ilme ja järjestely menevät uusiksi.Applella on ollut tapana tarjota käyttäjilleen jokin maksullinen sovellus ilmaiseksi viikoittain. Viime kuussa julkaistun iOS 11:n myötä tämä hupi on kuitenkin historiaa, ja viikon ilmaista sovellusta ei enää App Store -kaupassa nähdä.

Nykyisessäkin sovelluskaupassa on ”päivän sovellus” -välilehti, mutta se ei tee muuta kuin esittelee jonkin mahdollisesti käyttäjää kiinnostavan sovelluksen, normaalihintaisena. Myös uusi ”päivän peli” -osio toimii samalla periaatteella; ilmaiset pelit ovat ilmaisia, maksulliset maksullisia.

Ohjelmistoversio iOS 11:n myötä Apple panosti sovelluskauppansa kehityksessä yksinkertaisuuteen ja teki siitä helpomman käyttää. Osana tuota projektia lopetettu ilmaisen sovelluksen jakaminen saattaa toki palata tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä paluu näyttää varsin epätodennäköiseltä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  APPLE ON PARAS nm. SUURI Hendriks

  • Semmosta

   Mun tietääkseni ”aito” Hendriks ei ole applefani.

 2. Hendriks

  Harmillista, 😕.

  • Hendriks

   Harmillista MINÄ, 😕.

   • JuhoV

    Hendriks=Sméagol.

Tuoreimmat jutut