Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft Edge -selaimen iPhone-esiversio avautui kaikille – näin lataaminen onnistuu

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Microsoft tuo Edge-selaimensa myös iPhoneen ja Androidille.

Microsoft tuo Edge-selaimensa myös iPhoneen ja Androidille.

Microsoft kertoi aiemmin tällä viikolla tuovansa oman Edge-verkkoselaimensa myös Applen iPhonelle ja Android-puhelimille.

Aluksi Microsoft Edgen esiversio iPhonelle oli ladattavissa kuitenkin vain Windows Insider -ohjelmaan liittyneille, jotka käyttivät viimeisintä versiota Windows 10 -käyttöjärjestelmästä. Nyt rajoitukset on poistettu ja Microsoft on avannut esiversion kaikille halukkaille. Mukaan pääsee ilmoittautumalla Microsoftin verkkosivuilla. Edge ei ole vielä ladattavissa suoraan App Storesta, vaan Microsoft jakaa sen Applen TestFlight-palvelun kautta.

Esiversio Microsoft Edgestä Androidille on tulossa saataville lähiaikoina.

Microsoft Edgen tulo myös iPhone- ja Android-puhelimiin auttaa sitä PC:llä käyttäviä. Näin myös mobiilisti mukana ovat omat suosikit, lukulistalle merkityt artikkelit, tuttu lukunäkymä sekä uudella välilehdellä tarjottu sisältö.

Lisäksi Edgen iPhone- ja Android-versio tukevat myös jatkamista PC:llä, eli mobiilissa katsellun sivun voi helposti avata suuremmalle tietokoneen ruudulle tai merkitä luettavaksi sillä myöhemmin. Tämä toiminto tulee mahdolliseksi yhdessä 17. lokakuuta jakeluun tulevan Windows 10:n Fall Creators Update -päivityksen kanssa.

Toistaiseksi Microsoft Edgen esiversiossa ei ole vielä mukana tukea salasanojen siirtymiselle tai iPadeille ja Android-tableteille, mutta nekin ovat tulossa tulevaisuudessa.

Perustana Edgen iPhone-versio hyödyntää WebKitiä ja Android-versio Chromiumia Microsoftin oman EdgeHTML-selainmoottorin sijaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Selain, jota kukaan ei tule käyttämään!. 🙄

  • Hendriks

   Selain, jota minä en osaa käytää!. 🙄

   • Napue

    Sama ongelma.. Liian paljon toimintoja

 2. SeppoPäujänne

  Kuka haluaa mitää Mikkis Edgeä! Ihan hirveätä roskaa ja kuraa..

  • SeppoPäujänne

   Vähän niin kuin minä!

  • Ismo

   Itse asiassa Edge on varsin hyvä selain! Yhteen aikaan sai ecmascript-yhteensopivuudessa (tarkoittaa käytännössä Javascript-yhteensopivuutta) parempia tuloksia kuin FF ja Chrome. Juuri nyt jäänyt vähän jälkeen niistä mutta ei huono kuitenkaan. Nuo tuloksethan elävät jatkuvasti. http://kangax.github.io/compat-table/es6/

   Ja nopea tuo Edge on myös, ja sisältää kivoja lisäominaisuuksia kuten muistiinpanot jne.

   Mutta rehellisyyden nimissä on sanottavat, etten minäkään sitä käytä, vaikka en järkitasolla löydä mitään syitä miksi en käyttäisi.

Tuoreimmat jutut