Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Snapchat-yhtiön Spectacles-laseja myyty noin 150 000 kappaletta – perustaja vertasi suosiota iPodin ensimmäiseen vuoteen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Spectacles-laseista videot siirtyvät Snapchat-sovellukseen.

Spectacles-laseista videot siirtyvät Snapchat-sovellukseen.

Snapchatin oheen esiteltyjä Spectacles-aurinkolaseja on myyty noin 150 000 kappaletta, on Snapin perustaja ja toimitusjohtajana toimiva Evan Spiegel kertonut Vanity Fairin järjestämässä tapahtumassa. Asiasta uutisoi CNBC.

Vuosi sitten syksyllä ensimmäisillä markkinoilla myyntiin tulleet Spectacles-lasit mahdollistavat videokuvaamisen 10 sekunnin pätkissä. Videot siirtyvät automaattisesti älypuhelimeen Snapchat-sovellukseen, josta ne ovat jaettavissa.

Spectacles-laseja on myyty Snapbot-automaateista sekä Snapin omasta verkkokaupasta. Myynti laajeni Eurooppaan tämän kesän alussa.

Spiegelin mukaan Spectacles-myynti on ylittänyt Snapin omat odotukset. ”Olemme myyneet yli 150 000 kappaletta. ”Tavoitteemme oli, että jos pystymme myymään 100 000, niin ainakin sitten ihmiset kokeilevat uutta tapaa tehdä muistoja.”

Spiegel vertasi Spectacles-lasien ensimmäisen vuoden 150 000 kappaleen myyntiä Applen iPodin ensimmäisen vuoden myyntiin, joka oli aikanaan 143 000 kappaletta. Sittemmin iPodeja on myyty yli 300 miljoonaa kappaletta, joten samassa vauhdissa pysymiseen tulevaisuudessa vaaditaan Spectacles-laseilta erittäin, erittäin paljon.

Spiegel ei paljastanut, mitä lasien tulevaisuudessa siintää, paitsi tulossa olevan ”monia asioita”. Aiemmin Snapin on spekuloitu kehittävän myös näytöllä varustettuja laseja, kun nykyiset lasit toimivat ainoastaan kamerana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Täysin järjetön (tuote ja vertauskohde!.). 🙄

Tuoreimmat jutut