Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lelut astuvat uuteen aikaan: Parker the Bear on ensimmäinen lisätyn todellisuuden pehmonalle – toimii iPhonen tai iPadin kanssa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Parker the Bear on tavallinen pehmonalle, paitsi että, se yhdistyy lisätyn todellisuuden sovellukseen.

Parker the Bear on tavallinen pehmonalle, paitsi että, se yhdistyy lisätyn todellisuuden sovellukseen.

Apple on tuonut myyntiin startup-leluyritys Seedlingin kehittämän Parker the Bear -pehmonallen, jota on kuvailtu maailman ensimmäiseksi lisätyn todellisuuden pehmonalleksi.

Valitettavasti Suomen Apple-verkkokaupasta uutta nallea ei ainakaan toistaiseksi löydy, mutta Seedlingin omasta verkkokaupasta tilaus onnistuu myös Suomeen. Parkerin hinta on 59,99 dollaria.

Parker the Bear yhdistyy Applen laitteisiin, joiden kameran läpi katsomalla nalle herää eloon yhdessä sen kanssa käytettävän sovelluksen kautta.

Parkerin mukana toimitetaan lääkärin välineet kuten lämpömittari ja stetoskooppi, reppu ja röntgen-lappu, jonka avulla voi nähdä Parkerin sisälle sovelluksessa. Nallen mukana toimitettavat varusteet on valmistettu puusta.

Parkerille voi välineiden avulla suorittaa erilaisia hoitoja ja tutkimuksia. Mukana on myös erilaisia pelejä ja haastetehtäviä. Jokaisesta onnistuneesta hoidosta, ongelman ratkaisusta tai haasteen suorittamisesta Parkerin onnellisuusmittari kasvaa.

Parket the Bearin mukana tulevat tavarat.

Parket the Bearin mukana tulevat tavarat.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Minä haluan. 👍

  2. Hendriks

    Surullista, että lapsilta viedään lapsuus ja kaikesta tulee digitaalista!. 👎

Tuoreimmat jutut