Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen pieni Clips-kamera tallentaa tärkeät hetket automaattisesti

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google Clips

Google on esitellyt uuden Google Clips -kameran, joka ottaa kuvia automaattisesti. Sen sijaan, että käyttäjän pitäisi kameran kanssa tähtäillä ja odottaa sopivia hetkiä, koneoppimisen avulla Clips osaa kuvata oikeat hetket automaattisesti.

Kasvojen tunnistuksen ansiosta Google Clips osaa esimerkiksi kuvata juuri tärkeimpiä henkilöitä ja napata mahdollisimman selkeitä kuvia. Tarkalleen ottaen kamera ottaa lyhyitä, äänettömiä videoita 15 ruudun sekuntinopeudella, ja näistä videoista voi älypuhelimella jälkikäteen joko tallentaa lyhyitä leikkeitä tai ottaa talteen yksittäisiä ruutuja valokuvina.

Google Clips

Googlen mukaan automaattisesti toimiva Google Clips on erityisen kätevä lasten ja muiden perheenjäsenten sekä lemmikkieläinten kuvaamiseen. Pienikokoinen ja helposti eri paikkoihin sijoitettava kamera voi tallentaa otoksia arjen tilanteista, jotka muuten saattaisivat jäädä tallentamatta.

249 dollarin hintaan myyntiin tuleva kamera sisältää 12 megapikselin kennon ja 130 asteen linssin sekä kahdeksan gigatavun sisäänrakennetun tallennusmuistin. Kamera toimii Googlen Pixel-puhelimien, Applen iPhone 8 -puhelimien sekä Samsungin Galaxy S7- ja S8-puhelimien kanssa. Leikkeet siirtyvät kamerasta puhelimeen Wi-Fi-yhteydellä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Miksi?. 🙄

  • Juho

   Siksi!

 2. Matti#2

  Desing by Axl Smith.

Tuoreimmat jutut