Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft lopettaa musiikkipalvelunsa – suosittelee tilalle Spotifyta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Groove tulee tiensä päätökseen. Spotifyta suositellaan tilalle.

Groove tulee tiensä päätökseen. Spotifyta suositellaan tilalle.

Microsoft lopettaa Groove-musiikkitilauspalvelunsa. Groove Musiikki sulkeutuu vuoden lopussa. Asiasta uutisoi muun muassa The Verge.

Uusien Groove Musiikki -tilausten myynti lopetetaan lähiaikoina. Palvelun toiminta päättyy vuoden lopussa. Microsoft palauttaa kaikille tilaajille rahat mahdollisesta maksetusta tilausajasta, joka on ulottunut tätä pidemmälle. Lisäksi myös ladattavan musiikin myynti Groove Musiikissa päättyy.

Microsoft suosittelee Groove-asiakkaille uudeksi musiikkipalveluksi Spotifyta. Groove Musiikin Windows 10 -sovellukselle on luvassa ensi viikolla päivitys, joka mahdollistaa soittolistojen helpon siirtämisen Spotifyhyn. Spotify toi myös hiljattain tarjolle oman sovelluksensa myös Xboxille.

Microsoft kertoo jatkavansa oman musiikkisovelluksen kehittämistä ratkaisuna paikallisesti tai OneDriveen tallennettujen MP3-tiedostojen toistamiseksi.

Musiikkitilauspalveluista näyttää olevan tulossa jatkossa yhä enemmän kahden kauppa. Spotifyn merkittävänä haastajana säilyy vain Apple Music.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ruotsalainen Spotify, 👍.

 2. EnUsko

  Tämäpä on melkoinen ”yllätys”.

 3. Spandex

  ”Musiikkitilauspalveluista näyttää olevan tulossa jatkossa yhä enemmän kahden kauppa. Spotifyn merkittävänä haastajana säilyy vain Apple Music.”

  Deezer?

Tuoreimmat jutut