Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google-vuodot jatkuvat: Pixel 2 XL uudessa kuvassa yhdessä Google Home Minin kanssa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Googlen Pixel 2 XL -puhelin ja pienikokoinen Google Home Mini -älykaiutin.

Googlen Pixel 2 XL -puhelin ja pienikokoinen Google Home Mini -älykaiutin.

Huomenna on suuri Google-laitepäivä.

Googlelta odotetaan huomenna uusien Pixel 2 ja Pixel 2 XL -älypuhelinten ohella myös ainakin Pixelbook-kannettavaa, pienempää Google Home Mini -älykaiutinta, mahdollisesti myös suurempaa ja paremman äänentoiston tarjoavaa Google Home Maxia, päivitettyä Daydream View -virtuaalitodellisuuspäähinettä sekä mystisiä Google Clipsejä, joista ei toistaiseksi tiedetä juuri nimeä enempää.

Viime päivien Evan Blassin lehdistökuvavuotojen jatkoksi uusi Pixel 2 XL -puhelin on nyt paljastunut ennenaikaisesti myös yhdysvaltalaisen kauppajätin Wal-Martin sivuilta. Kuva Pixel 2 XL:stä löytyi Google Home Minin hetken aikaa näkyneeltä tuotesivulta. Asiasta on kertonut muun muassa 9to5Google.

Google Pixelbook. Droid-Lifen aiemmin vuotama lehdistökuva.

Google Pixelbook. Droid-Lifen aiemmin vuotama lehdistökuva.

Pixel 2 XL:ssä on 18:9-kuvasuhteen näyttö, mutta kuitenkin yhä myös huomattavat näytön ylä- ja alareunukset.

Googlen uusi Pixelbook on myös paljastunut jo jälleenmyyjän tietokannasta. Näin vahvistuksen sai muun muassa sen 12,3 tuuman näyttökoko, Intelin Core i5 -suoritin sekä 128, 256 tai 512 gigatavun tallennusmuisti, josta on saatu vihiä jo aiemmin. Pixelbook ei tule olemaan halpa, vaan sijoittuu 1 199 – 1 749 dollarin hinnallaan Chrome OS -kannettavien premium-luokkaan. Pixelbookin kaveriksi on tulossa myös Pixelbook Pen -kynä 99 dollarin hintaan.

Google Home Mini.

Google Home Mini.

Myös Pixel 2 XL:n teknisten ominaisuuksien listaus on jo löytynyt verkosta. Asian huomasi paljastuksistaan tunnettu Roland Quandt. Juuri uutta merkittävää tietoa listaus ei kuitenkaan enää paljasta aiempien vuotojen jälkeen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Vili

  Ei kyllä pärjää niin mitenkään Applen tuotteille nämä Googlen räpellykset.

  • Semmosta

   Samanlaisia räpellyksiä molemmat.

  • JPS

   No en nyt sanoisi. Google Assistant on mielestäni paljon fiksumpi ja viisaampi kuin Siri ja oikeasti nautin Assistantin käytöstä. Englanniksi tietysti kun se puheena sujuu. Suomeksi mielestäni kumpikaan ei ole läheskään valmis. Herätykset, kämpän valaistukset, laskutoimitukset, valuuttanmuuntaminen, asioiden yleishaku kun sanoo aluksi Definition of… ja sanan, on Assistant aina valmis kertomaan aiheesta kun haluaa, toisin kuin Siri vastailee vain ”Here’s what i found on the web” Myös soittaa Spotifystä halutut kappaleet. Itsellä ainakin ollut erittäin hyödyllinen.

 2. Hendriks

  Milloin viimeksi puhelin olisi jäänytkään vuotamatta?. 🙄

 3. Mato

  Millä perusteella näytön ylä ja ala osat ovat ”huomattavat”? Mobiili.fi ei kuitenkaan kommentoinut LG G6n reunuksien olevan ”huomattavia”, ja Pixelissa reunukset ovat jos ei samat mitoissaan niin jopa pienemmät kuin G6ssa. + design ainakin hyödyntä jäävät alueet lisäämällä etupuolelle kaijuttimet

Tuoreimmat jutut