Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei avaa oman pilvitallennuspalvelun älypuhelimilleen – P10-puhelimille ensimmäisenä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Myös Huawei P10 Lite saa Huawein uuden pilvipalvelun jo lokakuussa.

Myös Huawei P10 Lite saa Huawein uuden pilvipalvelun jo lokakuussa.

Huawei tuo älypuhelimilleen uuden oman Huawei Mobile Cloud -pilvipalvelunsa.

Uuden palvelun avulla voi varmuuskopioida ja palauttaa tietoja ja puhelinasetuksia langattomasti, synkronoida ja siirtää dataa Huawein älylaitteiden välillä sekä varastoida tiedostoja turvallisesti pilvitallennustilaan ja päästä niihin siellä käsiksi. Huawei Mobile Cloudin tilaajat saavat käyttöönsä maksutta 5 gigatavua verkkotallennustilaa. Lisää tallennustilaa voi hankkia vuodesta 2018 alkaen.

Huawei Mobile Cloud -päivitys tulee tarjolle Huawei P10 ja P10 Plus -malleille 30. syyskuuta 2017 ja P10 litelle 10. lokakuuta 2017 alkaen. Muihin malleihin päivitys tulee myöhemmin vaiheittain.

Huawei Mobile Cloudin täysversio on aluksi saatavilla Suomessa, Puolassa, Saksassa, Italiassa, Ranskassa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa.

Huawei kertoo, että jatkossa kaikki kameralla otetut valokuvat ja videot sekä ruutukaappaukset ja -tallennukset saa automaattisesti varmuuskopioitua pilvipalveluun. Näin niihin pääsee käsiksi myös verkkoselaimella osoitteesta cloud.huawei.com tai älylaitteen galleriasovelluksesta.

Tiedot voi myös synkronoida kaikkien Huawein matkapuhelinten kesken, joten pääsy yhteystietojen, kalenterin, Wi-Fin ja muistiinpanojen onnistuu useista eri laitteista, joissa on käytössä sama Huawei ID -tili.

Huawein mukaan kaikki sen pilvipalveluun tallennettu data varastoidaan pelkästään Euroopan unionin alueella sijaitsevilla eurooppalaisilla palvelimilla EU:n tietoturva- ja yksilösuojalakien mukaisesti.

”Huawei Mobile Cloudin lanseeraus alleviivaa sitoutumistamme aiempaa helppokäyttöisemmän käyttäjäkokemuksen luomiseen varmistaen, että data on helposti varmuuskopiotavissa ja palautettavissa”, kommentoi Yanmin Wang, Keski- ja Itä-Euroopan ja Pohjoismaiden johtaja Huawei Consumer Business Groupista. “Kaikki tiedostot ja valokuvat pysyvät EU-palvelimilla, minkä lisäksi meillä on EU-maissa paikalliset asiantuntijatiimit huolehtimassa, että käyttäjät voivat hyödyntää palvelua turvallisin mielin.”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Mikäpä siinä, jos haluaa luovuttaa kaikki tietonsa kiinalaisviranomaisille!. 👎

  • Hendriks

   Olen aivan laho!. 👎

   • Hendriks

    @Hendriks !.

    ”NETTIJÄTIN WECHAT-SOVELLUS LUOVUTTAA KAIKKI DATAT KIINAN HALLITUKSELLE

    Kiinalaisen nettijätti Tencentin kehittämä WeChat on Whatsappin kaltainen viestintäsovellus. WeChat on vahvistanut, että se luovuttaa kaiken keräämänsä yksityisdatan Kiinan hallitukselle.

    Moneycontrolin mukaan WeChatilla on 662 miljoonaa käyttäjää. Vaikka se nauttiikin suurta suosiota ennen kaikkea Kiinassa, se on silti yksi maailman isoimmista viestimistä.

    WeChat tunnusti asian uudistuneissa käyttöehdoissaan.

    Tunnustus ei varsinaisesti tule kuitenkaan yllätyksenä. Vuonna 2016 Amnesty arvioi kaikki suositut viestintäsovellukset, ja sanoi WeChatin suojaavaan käyttäjiensä yksityisyyttä heikoiten.

    WeChat kerää käyttäjistään varsin laajan määrän henkilökohtaista dataa, kuten kontaktit ja kaikki nettihaut, joita käyttäjä tekee sovelluksen ollessa päällä. Kaikki tämä menee vastedes myös Kiinan hallituksen tietoon.

    Kiinan hallitus on myös ilmoittanut, että sillä on valta asettaa syytteeseen WeChatin käyttäjiä, jos nämä julkaisevat sovelluksessa materiaalia, jota hallitus pitää sopimattomana.

    WeChatin uudistunut käytäntö on pitkälti sen elinehto. Kiinan hallitus pyrkii saamaan täyden hallinnan kaikesta verkkoliikenteestä, jonka johdosta se on pistänyt pannaan muun muassa vpn-yhteydet. Jos hallituksen vaatimuksiin ei taivu, toimintalupa saa kirveestä. Näin on käynyt muun muassa Whatsappille.”

  • Hendriks

   No, onhan se paljon mukavampaa ja arvokkaampaa antaa tietoa Korealisille ja Jenkeille,ne on niin kiinnostuneita minusta ja minun mielipiteistä, :-).

 2. Hendriks

  Olen rikkinäinen levy.😂

 3. Henrik1

  Kaikki tiedostot ja valokuvat pysyvät (EU palvelimilla), minkä lisäksi meillä on EU-maissa paikalliset asiantuntijatiimit huolehtimassa, että käyttäjät voivat hyödyntää palvelua turvallisin mielin.

  • Hendriks

   Naiviutesi on ihailtavaa, 😂.

   • Hendriks3

    Tässä vielä kolmas persoonani vastaa, kaikkikille noille edellisille persooneillleni Huawei P10 on hyvä puhelin.

Tuoreimmat jutut