Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HMD tarkentaa: Nokia 8 saamassa Android 8.0 Oreon jo ensi kuussa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia 8 on ensimmäinen uusi Nokia-huippupuhelin.

Kerroimme aiemmin Android 8.0 Oreon olevan tulossa Nokia 8:lle varsin nopealla aikataululla. Nyt suunnitelmat ovat tarkentuneet entisestään, ja päivitys näyttäisi saapuvan jo ensi kuussa.

HMD Global ilmoitti Taiwanissa pidetyssä lehdistötilaisuudessaan, että Android 8.0 Oreo on jo testattavana Nokia 8 -laitteissa, ja kaiken sujuessa suunnitellusti olisi päivitys saatavilla kaikelle kansalle jo lokakuun loppupuolella.

Oreo-päivitys tuo mukanaan muun muassa uudistuksia ilmoituksiin, tuen adaptiivisille sovelluskuvakkeille, kuva kuvassa -ominaisuuden, uudet emojit ja lukuisia muita ennen kaikkea myös pinnan alla tapahtuvia muutoksia, jotka parantavat Androidin käyttökokemusta. Myös akunkestoa pyritään parantamaan uusilla sovellusten taustatoimintojen rajoittamista helpottavilla ominaisuuksilla.

Arvostelussammekin jo piipahtanut Nokia 8 siis on kuin onkin saamassa Android 8.0:n ensimmäisten laitteiden joukossa, kuten HMD on toki lupaillutkin. Hiljattain yhtiöstä vakuutettiin myös, että edullisemmat Nokia 3, 5 ja 6 ovat niin ikään saamassa uusimman ohjelmistoversion kuluvan vuoden loppuun mennessä. Varsin vakuuttavaa, mikäli lupaukset pidetään.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Oikea testi on, mikä on HMD:n suhtautuminen laitteidensa päivityksiin reilun vuoden päästä, kun on uudempi sukupolvi ulkona!.

  • Ink-stressaaja

   Jotenkin tuntuu siltä, että jos HMD sattuukin pukkaamaan vuoden päästäkin päivityksiä hyvää tahtia ulos myös vuoden 2017 malleihin, siirtyy skeptisyysmaali vain siitä hieman eteenpäin tulevaisuuteen koska epäilyttävän kiinalainen HMD nyt vain ei kertakaikkiaan voi olla OK?

  • Mies

   Palataan vuoden päästä asiaan.

Tuoreimmat jutut