Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suunto julkisti uuden Spartan Sport Wrist HR Baro -kellon – uusia ominaisuuksia muihinkin Spartaneihin tulevalla päivityksellä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Suunto Spartan Sport WHR Baro.

Suunto Spartan Sport WHR Baro.

Suomalainen Suunto on julkistanut uuden Spartan Sport Wrist HR Baro -kellon. Lisäksi pian tuleva ohjelmistopäivitys tuo lisää ulkolajitoimintoja kaikkiin Spartan-malliston GPS-kelloihin.

Suunnon Spartan-tuoteperhe kasvaa uudella Spartan Sport Wrist HR Baro -GPS-multisport-kellolla, jossa on rannesykemittaus ja korkeuslukemien tarkkuutta parantava ilmanpaineanturi. Uusi kello käyttää GPS/GLONASS-toimintoja nopeuden, vauhdin ja matkan tarkkaan seuraamiseen sekä huipputason valmistajan Valencellin kehittämää rannesykemittaustekniikkaa sykkeen tarkkailuun. Päivittäinen seuranta pitää kirjaa askelista ja kaloreista sekä tallentaa alimman sykkeen 12 tunnin jaksolla.

Spartan Sport Wrist HR Baro käyttää Suunnon FusedAlt-tekniikkaa, joka yhdistää GPS- ja ilmanpainetietoja tarkempien korkeustietojen takaamiseksi. Kello näyttää myös auringon nousu- ja laskuajat ja antaa myrskyvaroituksen, jos ilmanpaine laskee äkillisesti.

Spartan Sport Wrist HR Baron akunkesto on jopa 20 tuntia sekunnin GPS-paikannusvälillä ja virransäästöasetuksilla, ja 40 tuntia minuutin GPS-paikannusvälillä ja virransäästöasetuksilla.

Spartan Sport Wrist HR on tulossa myyntiin 17. lokakuuta 549 euron suositushinnalla.

Samana päivänä uuden kellon myyntiintulon kanssa Suunto on julkaisemassa ohjelmistopäivityksen myös aiemmille Spartan-kelloilleen.

Ohjelmistopäivityksellä kelloihin lisätään Suunnon mukaan kehittyneitä navigointiominaisuuksia, kuten reittinavigoinnin parannuksia sekä arvioidun saapumisajan ja kohteeseen jäljellä olevan matkan näyttö. Kiinnostaviin kohteisiin navigointia on parannettu lähestymishälytyksillä – kello näyttää selkeän ilmoituksen näytössä, kun lähestytään ennalta määritettyä POI-kohdetta (tallennettu GPS-piste). Auringon nousu- ja laskuajat ovat käytettävissä sekä päivittäiskäytössä että urheilutiloissa, mikä parantaa maastossa liikkumisen turvallisuutta. Spartan Ultra ja Spartan Sport Wrist HR Baro antavat myös myrskyvaroituksia ilmanpaineen muutosten perusteella.

Laskettelijat ja vapaalaskijat hyötyvät laskettelutilojen uusista hiihto-ominaisuuksista, jotka lisäävät näytöllä näkyviä lajikohtaisia tietoja. Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa laskujen määrän seuranta, laskujen pituuden näyttö, nousujen ja laskujen pituus ja laskujen enimmäisnopeus.

Lisäksi myös Spartan-kellojen akunkeston kerrotaan pidentyneen ohjelmistopäivitysten myötä vuoden kuluessa. Lippulaivamalli Suunto Spartan Ultra takaa tarkan GPS-paikannuksen ja 35 tunnin akunkeston, jos GPS-paikannusväliksi on valittu 1 sekunti ja virransäästöasetukset aktivoitu. Jos taas GPS-paikannuksen väliksi säädetään 1 minuutti virransäästöasetuksilla, akku kestää jopa 140 tuntia.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. matti#2

  On se nätti. Harmi, kun ranteessa on Garminin Fenix3HR, niin ei voi perustella uuden kellon ostoa.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Meet nyt sillä Garminilla sen aikaa kunnes noi uudemmat ja tarkemmat GPS-lastut tulee kelloihinkin.

   Joskus kannattaa perustella sitä, että kannattaa odottaa jotain niin ei polttele uusi niin paljon. 😁

 2. Hendriks

  Älykellot tappavat nämäkin, 😕.

  • 1234

   Et taida urheilla?

   • Hendriks

    Urheilla voi ilmankin, että on jokin laite ranteessa tai rinnan ympäri!. Miten ennen selvittiinkään ilman näitä turhakkeita!. 🙄

    • Matti#2

     Näillä päästään tavoitteellisessa urheilussa parempiin tuloksiin. Ennen ei tässäkään tapauksessa ollut asiat paremmin.

     Kesän yleisurheilun MM kisoissa näin yhden iwatchin, mutta todella monta Polarin ja Garminin kelloa. Suunto ei osunut silmään.

  • Matti#2

   Perustelut? Nämä voittaa akkukestossa ja sykkeen/palautumisen/rasituksen analysoinnissa älykellot 100-0.

Tuoreimmat jutut