Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GoProlta uusi Hero6 Black -action-kamera – Fusion 360 -kamera tulee marraskuussa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

GoPro on julkistanut uuden sukupolven action-kameransa Hero6:n, joka tulee myyntiin heti. Lisäksi se tuo marraskuussa myyntiin myös jo aiemmin ensiesitellyn Fusion 360 -kameran.

Uuden Hero6 Blackin hinta Suomeen tilattaessa on 569,99 euroa GoPron omassa verkkokaupassa. Eurohinnasta ei ole vielä tietoa. Se sisältää uuden GoPron itse suunnitteleman piirin, jonka pitäisi parantaa kameran kuvanlaatua ja suorituskykyä.

GoPro Hero6 Black.

GoPro Hero6 Black.

GoPro Hero6 Black pystyy videokuvaukseen 4K-tarkkuudella 60 kuvan sekuntinopeudella, 2.7K-tarkkuudella 120 kuvan sekuntinopeudella ja 1080p HD -tarkkuudella 240 kuvan sekuntinopeudella. Koskettamalla voi yksinkertaisesti zoomata videota haluamaansa kohtaan. Still-kuvat onnistuvat yhä 12 megapikselin tarkkuudella. Materiaali siirtyy kamerasta kolminkertaisesti aiempaa nopeammalla Wi-Fi-yhteydellä.

Uutta Hero6 Blackissa on parannettu sisäänrakennettu vakautus, jota kuvailtiin jopa gimbal-tasoiseksi.

GoPron jo kesällä ensiesittelemä Fusion 360 -kamera puolestaan tulee myyntiin marraskuussa 749,99 euron hintaan. Sen voi kuitenkin jo nyt ennakkotilata. Nimensä mukaisesti Fusion on tehty 360 asteen kuvaukseen. Siinä on kaksi kameralinssiä. 5.2K-tarkkuudella kuvaus onnistuu 30 kuvan sekuntinopeudella ja 3K-tarkkuudella 60 kuvan sekuntinopeudella. Still-kuvat ovat tarkkuudeltaan 18 megapikseliä.

Fusion 360 on vedenkestävä 5 metrin syvyyteen asti.

GoPro Fusion 360.

GoPro Fusion 360.

360-kameransa oheen GoPro on kehittänyt mielenkiintoisia ominaisuuksia sovelluksiinsa älypuhelimissa. Esimerkiksi 360-kameran tallentamasta videokuvasta voi Overcapture-toiminnolla luoda perinteisiä videoita valitsemalla videon suunta laajemmasta materiaalista vain liikuttamalla puhelinta, jossa videota katsotaan.

Lisäksi Fusion 360:n kanssa tarjolla on useita muitakin erilaisia kuvaustiloja, jotka tavalla tai muuntavat näkymää tavallisesta.

GoPron drone-lennokki Karma on myös saanut ohjelmistopäivityksen myötä uusia kohteen seurantakykyjä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    No nyt alkaa kuulostaa jo siltä, että GoPro vastaa ihan kelpovehkeellä kiristyneeseen kilpailuun. Tähän mennessä ainoa kilpailuvaltti on ollut vesitiiveys. Kiinasta saa alle parilla sadalla lähes Hero 5:sen tasoisen kameran, joka tosin vedessä vaatii kotelon.

    Sony taas kyykyttää GoPron kuvan vakaudessa omalla optisella kuvanvakaimellaan. Miinuksena korkeampi hinta ja edelleen vedessä vatii kotelon, mutta moni on tuon vakaimen takia päätynyt Sonyyn.

    Odottelinkin kuvanvakainta seuraavaan GoProhon ja jos hinta hilautuisi alle viidensadan joulun jälkeen alennusmyynneissä ja kuvan laatu on oikesti hyvä niin käyn hakemassa hyllystä yhden pois. Tai käyn, jos se on edes tuohon pre-order hintaan. 😁

Tuoreimmat jutut