Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi näppäimistö tuo Android-keskusteluihin tuhansia uusia tarroja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Virtuaaliset näppäimistöt ovat viimeisen vuosikymmenen aikana vallanneet markkinoita fyysisiltä näppäimistöiltä ja tätä myöten myös erilaisten hymiöiden, tarrojen ja emojien käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti. Yksi suosituimmista virtuaalisista näppäimistöistä Androidilla on Googlen oma Gboard, josta löytyy valmiiksi suuri määrä emojeita käyttäjien valittavaksi. Nyt kuitenkin Emogi tarjoaa mahdollisuutta laajentaa animoitujen tarrojen määrää näppäimistössä entisestään, tarjoten jopa tuhansia ylimääräisiä tarroja.

Animoitujen tarrojen tuki Gboardiin lisättiin Googlen toimesta vasta syyskuun alussa, joten Emogi on yksi ensimmäisistä ominaisuutta hyödyntävistä yrityksistä. Emogin itsensä mukaan animoitujen tarrojen valikoimaa päivitetään jatkuvasti ja päivitykset seuraavat ajankohtaisia ja suosittuja trendejä.

Emogin perustaja ja toimitusjohtaja Travis Montaque kommentoi uutta yhteistyötä Googlen kanssa seuraavasti:

”Googlen päätös integroida tarrat osaksi Gboardia vahvistaa näppäimistön asemaa yhtenä älykkäimmistä ja vaikuttavimmista viestityökaluista, jota ihmiset käyttävät nykyään. Alkaen tästä päivästä, Emogi jakaa tarrakirjastonsa Gboardin käyttäjien kanssa. Emogin tarjoama sisältö rikastuttaa keskusteluita ja autamme Gboardin käyttäjiä ilmaisemaan itseään paremmin silloin kuin sanat eivät riitä. Olemme innoissamme uudesta yhteistyöstämme Googlen kanssa.”

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Emojien tulisi olla samat kaikissa laitteissa, kuten ovat ulkona liikennemerkitkin!.

    • Hendriks

      että mää oon tyhmä!.

Tuoreimmat jutut