Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple TV tulossa myyntiin uudestaan – Amazonin lähes kahden vuoden myyntikielto päättyy

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Amazonin lokakuussa 2015 aloittama Apple TV:n myyntikielto on vihdoin päättynyt. The Verge uutisoi eilen Apple TV 4K:n tulleen uudelleen Amazonin myyntilistoille ja olevan tilattavissa, kun uusi erä saapuu varastoon.

Apple julkaisi Apple TV 4K:n syyskuun 12. päivä samaan aikaan uusien iPhone-puhelinten kanssa ja Applen omista kaupoista uusi Apple TV on ollut tilattavissa viime perjantaista lähtien. Tällä hetkellä Apple arvioi toimitusajaksi noin kaksi viikkoa, mistä voi saada viitteitä myös Amazonin toimitusaikoihin.

Alun perin Apple TV poistettiin Amazonin verkkokaupasta samanaikaisesti Googlen Chromecastin kanssa, koska kumpikaan mediasoittimista ei tukenut Amazonin omaa Prime Video -palvelua. Amazon perusteli tuotteiden poistamista sillä, että asiakas odottaa Amazonin verkkokaupasta tuotteita tilatessaan Prime Videon olevan tuettuna.

Aiemmin kesällä Applen toimitusjohtaja Tim Cook ilmoitti Amazon Primen saapumisesta Apple TV:lle, joten myyntikiellon purkautuminen uuden Apple TV:n osalta ei tullut yllätyksenä. Toistaiseksi Amazonin tai Applen edustajat eivät ole antaneet Prime Videolle tarkkaa julkaisupäivää, mutta oletettavasti palvelu on tulossa ennemmin kuin myöhemmin.

Amazon Prime Video mainostaa mielellään entisten Top Gear -tähtien uutta sarjaa, The Grand Touria. Kuva: BusinessWire.

Amazon Prime Video -palvelu esittää sekä Amazonin omia että kolmannen osapuolen sarjoja. Entisten Top Gear -tähtien uusi sarja The Grand Tour sai palvelussa paljon näkyvyyttä.

Apple TV

Apple TV ja kosketuspinnalla varustettu kaukosäädin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut