Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuvavuoto: ThinkPad-kannettavasta tulossa perinteitä kunnioittava 25-vuotisjuhlamalli

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Lenovon ThinkPad 25 -juhlamalli.

Lenovon ThinkPad 25 -juhlamalli.

Legendaarinen kannettavien tietokoneiden ThinkPad-brändi viettää tänä vuonna 25-vuotispäiviään. IBM:ltä tietokoneliiketoiminnan ostanut Lenovo aikoo juhlistaa alun perin vuonna 1992 markkinoille tuotua ThinkPadia pian julkistettavalla erityisellä 25-vuotisjuhlamallilla, ThinkPad 25:llä.

Tietoja ja kuvia tulevasta ThinkPad 25:stä on jo paljastanut WinFuture.de-sivusto.

ThinkPad 25 perustuu nykyisestä ThinkPad-mallistosta T470-malliin. ThinkPad 25:ssä nähdään monia takavuosilta tuttuja piirteitä, kuten sininen enter-näppäin, näppäimistön keskeltä löytyvä punainen tappihiiri sekä myös värikäs ThinkPad-logo, jossa i:n piste on punainen merkkivalo.

Mukana on monia tuttuja ThinkPad-piirteitä.

Mukana on monia tuttuja ThinkPad-piirteitä.

Tekniikaltaan ThinkPad 25 kuuluu kuitenkin enemmän nykypäivään. Siinä on 14 tuuman LCD IPS -kosketusnäyttö 1920×1080 pikselillä sekä sisuksissa Intelin Core i7-7500U -suoritin, erillinen NVIDIA GeForce 940MX -näytönohjain, 16 gigatavua DDR4-RAM-muistia, 512 gigatavua SSD-tallennusmuistia ja jopa 18 tunnin toiminta-ajan tarjoava 48 wattitunnin akku. Tunnistautuminen käy sormenjäljellä tai Windows Hello -kasvontunnistuksella, ja yhteydet hoituvat Wi-Fi 802.11ac:llä sekä Bluetooth 4.2:lla mutta myös sisäänrakennetulla 4G LTE -mobiiliverkkoyhteydellä. Mukana on myös 720p-tarkkuuden web-kamera sekä Dolby-tuelliset kaiuttimet.

Liitäntöjäkin on mukana kattavasti: USB-C Thunderbolt 3 -tuella, kolme perinteistä USB 3.0 -porttia, HDMI, SD-muistikorttipaikka, latausliitäntä ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Painoa ThinkPad 25:llä on 1,58 kilogrammaa ja paksuutta suljettuna 19,95 millimetriä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut