Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin Lord of the Rings kääntyy mobiililaitteille: uudella trailerilla Middle-earth: Shadow of War

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Middle-earth: Shadow of War on tulossa PC:lle ja konsoleille lokakuun 10. päivä. Jo tätä ennen pelistä voi kuitenkin saada esimakua mobiiliversion kautta, joka julkaistaan Android- ja iOS-laitteille lähipäivinä asteittain eri maissa.

Mobiiliversion julkaisun myötä Middle-earth: Shadow of Warista on saatu myös uusi traileri. Trailerilla esitellään pelin Nemesis-systeemiä, jossa pelaaja voi rakentaa oman armeijansa, käyttäen örkkejä taistelussa Sauronia vastaan. Jokaisella armeijaan rekrytoitavalla örkillä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, mikä tuo armeijan rakentamiseen strategisen elementin. Itse Nemesis-systeemi on käytössä sekä mobiiliversiossa että PC:lle ja konsoleille myöhemmin julkaistavassa pelissä.

Middle-earth: Shadow of War tuli alun perin mobiiliversiona saataville muutamissa maissa jo heinäkuussa ja ne, jotka ennakkorekisteröityivät peliin, tulevat saamaan peliin lisänä ylimääräisiä pelattavia hahmoja niin Androidilla kuin iOS:lläkin. Samaan tapaan kuin ennakkoversio, myös lähiaikoina julkaistava valmis peli tulee saataville ilmaiseksi sisältäen kuitenkin sovelluksen sisäisiä maksuja.

Lisätietoja Middle-earth: Shadow of Warista voi lukea pelin virallisilta kotisivuilta, minkä lisäksi trailerin mobiiliversiosta ja uudesta Nemesis-systeemistä voi katsoa alta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Mahtaa olla ankeaa pelata miniruudulla, 🙄.

  • Hendriks

   Mahtaa olla ankeaa olla minä, 🙄.

 2. keke

  Näyttää aika paskalta. Miten on niin vaikeeta tehdä hyvä lord of the rings peli eikä tällästä kuraa.

Tuoreimmat jutut