Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoftin odotettu Surface-julkistus lässähtämässä? Luvassa ehkä vain vanha tuttu ”uutuus”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nykyinen Surface Book.

Nykyinen Surface Book.

Mitä Microsoft julkistaa 31. lokakuuta? Microsoftin odotettiin julkistavan lokakuun lopulla uuden Surface-laitteen. Näin kertoi aiemmin The Verge.

Odotukset ja spekulaatiot kohdistuivat nopeasti Surface Bookin 2. sukupolveen. Sille aika olisi voinut olla kypsä, sillä Surface Laptopin ja Surface Pron Microsoft esitteli vasta joitakin kuukausia sitten.

Nyt erittäin luotettavista lähteistään tunnettu Microsoft-reportteri Mary Jo Foley kuitenkin kertoo, että uusi Surface Book 2 olisi tulossa vasta ensi vuonna.

Lokakuun lopulla Lontoossa järjestettävässä tilaisuudessa olisi tulossa vain Surface Pron uusi LTE-versio. Mobiiliverkkoyhteydellä varustetun Surface Pron tulosta mallistoon on kerrottu jo aiemmin Surface Pron julkistuksen yhteydessä, mutta varsinaisesti sitä ei ole vielä laajemmin esitelty. Suomalaisittain suurin kysymys lienee, onko laitteen täällä myyntiintulosta mitään toivoa.

Odotuksiin nähden Microsoftin tilaisuuden anti on jäämässä hyvin vähäiseksi.

Jo aiemmin 3. lokakuuta Microsoft on myös järjestämässä San Franciscossa toisen tilaisuuden, jossa luvassa pitäisi olla Windows Mixed Reality -alustan ja -lasien esittelyä. Myöskään tästä tilaisuudesta ei odoteta enää kuitenkaan suuria julkistuksia.

Ensimmäiset Windows Mixed Reality -laitteet ovat tulossa myyntiin 17. lokakuuta yhdessä Windows 10:n Fall Creators Updaten kanssa samana päivänä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Taas tiedossa tuota samaa Kiinanroskaa!. ☺️

Tuoreimmat jutut