Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft julkistaa uuden Surface-laitteen ensi kuun lopulla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nykyinen Surface-tuoteperhe.

Nykyinen Surface-tuoteperhe.

Microsoftin Surface-pomo Panos Panay pitää lokakuun lopulla esityksen Lontoossa Microsoftin Future Decoded -tapahtumassa. The Vergen lähteiden mukaan odotettavissa on ainakin yksi uusi laite.

Microsoftin tapahtuma järjestetään Lontoossa 31. lokakuuta – 1. marraskuuta.

Varmaa tietoa siitä, mitä Microsoft aikoo esitellä ei vielä ole. Se on tyypillisesti julkistanut Surface-laitteitaan syksyn tullessa ja uuden Windows-version yhteydessä. Nyt Windows 10:n Fall Creators Updaten jakelu käynnistyy pari viikkoa tulevaa tilaisuutta aiemmin 17. lokakuuta.

Microsoftilta odotetaan muun muassa 4G LTE -mobiiliverkkoyhteydellä varustettua Surface Prota, mutta seuraava suurempi uutuus voisi olla toisen sukupolven Surface Book. Uusi Surface Pro ja sen rinnalla esitelty Surface Laptop sen sijaan tulivat myyntiin vasta kesäkuussa, joten niihin ei vielä odoteta suuria päivityksiä. Surface Book on Microsoftin Surface-malliston tehokkain vaihtoehto, ja ainakin ensimmäisessä sukupolvessa näyttö- ja näppäimistöosa olivat irroitettavissa toisistaan.

Loppuvuonna markkinoille odotetaan myös älypuhelimista tutulla ARM-pohjaisella suorittimella, Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä, varustettuja kevyempiä ja virtapihimpiä Windows 10 -laitteita useilta eri laitevalmistajilta. Microsoftin omasta ARM-pohjaisesta Surfacesta ei toistaiseksi ole kuultu varteenotettavia huhuja. 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. NiinTaiNäin

    Kuka näitä surface laitteita ostaa, kun ei niitä ainakaan ihmisten käytössä näytä näkyvän?
    Tavallisia ~500€ Windows kannettavia kyllä näkyy pilvin pimein.
    Onko tämä jokin tulevaisuuden trendi, pitäisikö hypätä kelkkaan ja hankkia pöydän kulmalle, et jos näyttäisi tyylikkäämmälle :-)

  2. Calileon

    Tuli vähän iMac mieleen tuosta kuvasta.

Tuoreimmat jutut