Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uudet urBeats3-kuulokkeet julki – täynnä ominaisuuksia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Maailman keskittyessä uusiin iPhone-älypuhelimiin, julkisti Apple kaikessa hiljaisuudessa myös uudet urBeats3-kuulokkeet. Langattomat AirPods-kuulokkeet saivat uuden kotelon, mutta urBeats3-julkistuksella pyritään täyttämään perinteisempiä, langallisia kuulokkeita hakevien toiveet.

Sekä Ligtning-liitännällä että perinteisemmällä 3,5 millimetrin vastineella julkaistavat kuulokkeet vaikuttavat varsin laadukkailta. Kaksikammioisen akustiikan ja laserin tarkkuudella toimivan tasapainotetun basson avulla tuotettava optimoitu äänenlaatu lupailee poikkeuksellista kuuntelukokemusta.

UrBeats3-kuulokkeet tulevat RemoteTalk-ominaisuudella, joka mahdollistaa muun muassa puheluiden vastaanottamisen, musiikin hallinnoinnin ja Sirin aktivoimisen napin painalluksella. Molemmissa kuulokkeissa on lisäksi magneetit, joiden lupaillaan litteän kaapelin ohella helpottavan mukana toimitettavan suojakotelon käyttöä.

Syksyn aikana julkaistavien kuulokkeiden hinta on Suomessa 99,95 euroa, ja mukana tulee useita erilaisia korvanappeja ja siivenkärkiparit, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Värivaihtoehtoja ovat Lightning-versiolla musta, mattakulta ja mattahopea, ja 3,5 millimetrin liitännällä harmaa, valkoinen, musta ja sininen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Kairaaja

    No nyt on huimat ominaisuudet :D

Tuoreimmat jutut