Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tällaista tekniikkaa löytyy uusien iPhone-mallien sisuksista

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huomenna on vuotuinen suuri Apple-päivä. Applen odotetaan julkistavan huomisiltana Suomen aikaa ainakin kolme uutta iPhonea, Apple Watchin kolmannen sukupolven ja uuden version Apple TV:stä.

Suurin huomio kiinnittyy iPhoneihin, joista on vielä viime päivinäkin vuotanut ja vahvistunut paljon tietoa. iOS 11 -käyttöjärjestelmän verkkoon vuotanut gold master -versio onnistui paljastamaan vielä lukuisia uusiakin tietoja tulevista iPhoneista. Tulevista uutuuksista iPhone 8 ja iPhone 8 Plus ovat suoria seuraajia nykyisille iPhone 7:lle ja iPhone 7 Plussalle. Niihin odotetaan uutta järjestelmäpiiriä, takaa lasista rakennetta sekä tukea langattomalle lataukselle. Mielenkiintoisempi uutuus on iPhone X, joka on saamassa lisäksi koko etupuolen kattavan näytön sekä Face ID -kasvontunnistuksen sormenjälkitunnistuksen korvaajaksi.

iOS 11:n GM:stä on saatu vahvistus ja lisätietoa myös puhelinten sisäänsä saamasta tekniikasta.

Applen uusiin iPhoneihin tuleva A11-järjestelmäpiiri tulee koostumaan yhteensä kuudesta suoritinytimestä, joista kaksi on niin sanottuja tehoytimiä ja neljä virtapihimpiä ytimiä. Piirin eri suoritinytimet ovat käytettävissä kukin itsenäisesti toisin kuin iPhone 7 -puhelinten Apple A10 Fusion -piirissä, jossa voitiin käyttää vain jompaakumpaa sen ydinpareista. iPad Pro -laitteissa käytetyssä A10X:ssä suoritinytimiä on 3+3, joten uusi A11-piiri ei ole aivan Applen ensimmäinen kuusiytiminen.

iPhone 8 on tulossa 2 gigatavun RAM-muistilla, kun kaksoiskameralla varustetuissa iPhone 8 Plussassa ja iPhone X:ssä RAM-muistia on 3 gigatavua.

Takakameran tarkkuus on myös säilymässä 12 megapikselissä ja etukameran 7 megapikselissä, kuten jo iPhone 7 -puhelimissa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Marko

  Toi prossu on varmaan taas ihan uskomattoman tehokas ja muut jää kauas taskse kuten ennenkin.

  • Vili

   Muut on tosiaan pudonnut aika kauaksi https://youtu.be/vMiTOKKX7ek

   Ei uskoisi että videon Android luurit on tältä vuodelta.

   • Juho

    Kukahan normikäyttäjä selaa sovelluksia voin vikkelään. :)

 2. Hendriks

  Hyvältä vaikuttaa, vaikken itse voi iPhonea hommata tiettyjen ominaisuuksien puutteen vuoksi!.

  • Hendriks

   Ne puutteet löytyy mun päästä!.

  • Jonahan

   Mitäs ne ”tietyt ominaisuudet” on?

Tuoreimmat jutut