Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin Galaxy Note8:n ennakkotilausmäärät ennätykselliset Note-sarjalle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Note8 Maple Gold.

Samsung Galaxy Note8 Maple Gold.

Samsungin uuden Galaxy Note8 -huippupuhelimen ennakkotilausmäärät ovat yltäneet Note-sarjan ennätykseen niin Yhdysvalloissa kuin myös Samsungin kotimaassa Etelä-Koreassa.

Yhdysvalloissa Samsungin mukaan Note8-ennakkotilauksia on tehty enemmän kuin aiemmista Note-sarjan puhelimista yhtä pitkällä ajanjaksolla. Samsung on jo aloittanut Yhdysvalloissa Note8-tilausten toimitukset edellä alun perin ilmoitettua aikataulua.

Etelä-Koreassa Galaxy Note8 tuli puolestaan ennakkotilattavaksi vasta torstaina ja päivässä ennakkotilauksia kertyi 395 000 kappaletta, mikä on enemmän kuin viime vuonna 380 000 Galaxy Note7 -ennakkotilausta 13 päivässä.

Suomessa Galaxy Note8:n hinta on 1 029 euroa ja toimitukset ovat alkamassa ensi viikon perjantaina 15. syyskuuta. Ennakkotilaajille etuna Euroopassa Samsung on tarjonnut DeX-telakan, joka mahdollistaa Note8:n liittämisen ulkoiseen näyttöön, näppäimistöön ja hiireen ja käytön tietokoneen keskusyksikön tavoin.

Yhdysvalloissa Note8-ennakkotilaajat ovat saaneet valita etunsa Gear 360 -kamerasta tai langattomasta laturista ja muistikortista.

Galaxy Note8 on ensituntuman perusteella paras Android-puhelin mitä toistaiseksi on nähty. Se sisältää suuren 6,3 tuuman Infinity Display -näytön 18,5:9-kuvasuhteella, 2x optisen zoomin tarjoavan 12 megapikselin kaksoiskameran optisella kuvanvakaimella molemmissa kameroissa sekä tietenkin Note-sarjan tunnusmerkin S Pen -kynätuen.

Suomessa Galaxy Note8:n värivaihtoehtoja ovat musta Midnight Black sekä kultainen Maple Gold. Maailmalla tarjolla on myös orkideanharmaa Orchid Gray sekä sininen Deepsea Blue, joka Etelä-Koreassa on osoittautunut väreistä suosituimmaksi The Korea Heraldin mukaan.

Galaxy Note8:sta on olemassa toistaiseksi neljä väriä, joista pääosassa Suomen myynnissä ovat musta ja kultainen. Orchid Gray -väriä ei tule toistaiseksi lainkaan Eurooppaan ja Deepsea Bluen saatavuus tulee olemaan rajattua.

Galaxy Note8 eri väreissä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Näissä kun tulee tiedot aina valmistajilta, niin pitää ottaa hyppysellisen suolan kanssa, 🤔.

  • Marko Lustimäki

   Montakohan ”valmistajaa” mahtaa olla hmm.. itse en tiedä kun Samsungin.

   • Hendriks

    Et ole kuullut muista puhelinvalmistajista?. 🙄

 2. pyärämiäs

  mixi immeiset eivät jätä näitä kerskakulutuksen tuatteita ostamati? aivan turhaa haaskausta pallomme ’rikkauksia’ tälläisiin hömppiin. itellä viälä toimii Note3 ja hyvin riittänyt kaikkeen mihin laitteella nyt pitääkin. ei vaan voi jymmärtää…..

  • Hendriks

   Miksi käydä ravintoloissa syömässä kun voi syödä kotona, miksi matkustaa kun voi pysyä kotona, miksi ostaa uutta televisiota kun vanha kuvaputkitöllö toimii vielä, miksi ostaa Mercedestä kun voi ostaa Škodan, miksi ostaa laadukasta juustoa kun voi ostaa Oltermannia, yms., yms., 🤔.

   • Yusa

    Pikemmin niin, että miksi ostaa Mersua, kun voi ostaa Skodan :D Paljon parempi vastine rahalle. Note kasille ei ole markkinoilla yhtään tasavertaista kilpailijaa. Siksi hintaakin voi laittaa reilusti ja kauppa käy. S8:n hinnassa on ainakin 200€ ilmaa.

    • mobile

     Jep :) vaikka Note 8 melkein designiltaan S8 niin kyllä se silti on parempi

    • LaDeX

     Škodamiesten kateellista ininää.

 3. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Tiukoilla on varmasti kiinalaiset halpisvalmistajat Samsungin kourissa. Yrittää markkinoille katteita pienentämällä (ja valtion tuilla 🤔), mutta Samsung hallitsee suvereenisti kenttää ja paukuttaa uusia myyntiennätyksiä.

  No ei se ole häpeä olla paras. 😂

  • Hendriks

   Installed base of phones in China, Q2 2017

   1. Apple 171
   2. Huawei 132
   3. Oppo 124
   4. Vivo 108
   5. Xiaomi 68
   6. Samsung 48

   🤔.

   • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    In China… 😂

    Ne tuolla mitään katteita saa, valtion tukia korkeintaan. Poikkeuksena tietysti Apple, jota Kiina ruoskii että omat myisi paremmin.

Tuoreimmat jutut