Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuva paljastui ohjelmistosta: tässä on uusi Apple Watch

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Applelta vuotanut iOS 11 -ohjelmiston GM- eli gold master -versio paljastaa myös uuden Apple Watchin. Lisäksi ohjelmistosta paljastuu paljon tietoja tulevasta iPhonesta.

Applen on jo tiedetty olevan aikeissa julkistaa tiistaina kolmen uuden iPhonen ohella myös uuden Apple Watchin, joka on tulossa myös 4G LTE -mobiiliverkkoja tukevana versiona. Tämä kello on nyt nähty uudessa ohjelmistossa Apple Watch -sovelluksessa. Kello ei muotoilultaan eroa juurikaan nykyisistä Apple Watch Series 1 tai Series 2 -malleista, muuten kuin punaisella kruunupainikkeellaan.

Lisäksi näytöllä nähdään viittauksia mobiiliverkkotukeen, kuten tieto signaalin voimakkuudesta.

Päivitys kello 13.45: Ohjelmistosta on paljastunut myös uusia Apple Watch -värivaihtoehtoja, alumiininen Blush Gold sekä keraaminen harmaa Gray///

Ohjelmiston syövereistä on paljastunut myös tietoa, kuinka Watch tulee toimimaan 4G-verkoissa. Se tulee käyttämään samaa numeroa iPhonen liittymän kanssa, ja todennäköisesti käyttäjille tullaan tarjoamaan operaattorien toimesta mahdollisuus liittää Watchin käyttö liittymiinsä, mahdollisesti lisämaksua vastaan. Lisäksi koodista on löytynyt viittauksia myös erikoistarjouksista, kuten ilmaisjaksoista, liittymän yhdistämisen suhteen.

9to5Mac on tehnyt myös videon Apple Watchin paljastumisesta uudessa ohjelmistossa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut