Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pokémon Go -tapahtumalle uusi sauma – ohjelmaa myös Pohjoismaihin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Ensimmäinen Pokémon Go Fest -tapahtuma Chicagossa meni pahasti puihin aiheuttaen jopa joukkokanteen. Eurooppaan kaavailtu, ja sittemmin Yhdysvaltain-fiaskon takia siirretty, samankaltainen pelaajien jättikokoontuminen on nyt saanut uuden ajankohdan, tiedottaa Pokémon Go:n tekijä Niantic.

Seitsemäs lokakuuta Safari Zoneksi nimetty, hieman aiemmista Pokémon Go Festeistä poikkeava, tilaisuus valtaa Fisketorvetin kauppakeskuksen Tanskan pääkaupunki Kööpenhaminassa ja samaan aikaan Pokémoneja metsästetään Centrum Černý Mostin liikkeiden lomassa Tšekin Prahassa. Viikkoa myöhemmin on Ruotsin ja Alankomaiden vuoro, kun taskuhirviöt valtaavat Mall of Scandinavian Tukholmassa ja Stadshart Amstelveenin aivan Amsterdamin kupeessa. Myös lokakuun 16. päivälle kaavaillut tapahtumat Ranskassa, Saksassa ja Espanjassa järjestetään suunnitellusti.

Safari Zone -tapahtumissa pelaajat pääsevät käsiksi erikoissisältöön, jota ei muualta saa. Osallistumista harkitsevia on syytä muistuttaa, että ennakkorekisteröityminen on edellytys mukaan pääsemiselle. Ilmaiseen rekisteröitymiseen vaaditaan kuvallista henkilöllisyystodistusta ja vähintään 13 vuoden ikää. Niantic on luvannut tiedottaa asiasta tarkemmin ajankohdan lähestyessä.

Niantic syytti operaattoreita Chicagon ongelmista, jotka monissa tapauksissa estivät pelin pelaamisen kokonaan. Japanissa vastaavia tapahtumia on kuitenkin järjestetty suuremmitta ongelmitta jo useampia, joten toivottavasti lisääntyneeseen verkkoliikenteeseen osataan tällä kertaa varautua paremmin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Calileon

  Suomi on ei-tärkeä maa Euroopan laidalla, ☺️.

  • Hendriks

   Oho?.,?.,!!.

 2. Hendriks

  Suomi on ei-tärkeä maa Euroopan laidalla, ☺️.

 3. Iljatskin

  Koskahan tuonne isketään!. Olisi kyllä vähemmän karmea juttu kuin Turun tapaus.

  • Calileon

   Täysin mauton viesti. Täällä ei selvästikään ole ylläpitoa laisinkaan.

Tuoreimmat jutut