Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huippujärjestelmäpiiri Qualcommilta – Xiaomi Mi Mix 2 -huhulle vahvistus

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kuten jo aiemmin vahvistimme, julkistetaan Xiaomin lippulaiva Mi Mix 2 syyskuun 11. päivänä, vuorokautta ennen Applen tilaisuutta. Aiempiin huhuihin Mi Mix 2:n ominaisuuksista on nyt saatu vahvistuksia, ja onpa muutama lisädetaljikin mahdollisesti vuotanut.

Viime aikoina on ahkerasti huhuttu Xiaomi-uutuuden järjestelmäpiiristä. Nyt asialle on saatu vahvistus Qualcommilta itseltään; Mi Mix 2:n sisuksista tosiaan löytyy Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri.

Uusia vuotokuviakin on jälleen saatu. Niiden perusteella Mi Mix 2:n näyttö tosiaan kattaa lähes koko puhelimen etupuolen, eikä reunuksia näyttäisi puhelimen alalaitaa lukuun ottamatta olevan käytännössä ensinkään. Näytön koko on vielä hämärän peitossa, mutta 6,2 tuumaa näyttäisi kaikkein varmimmalta vaihtoehdolta, joskin sekä 6 että 6,4 tuumaa ovat myös mahdollisia. Kuvasuhde AMOLED-näytössä lienee LG V30:n tapaan 18:9.

Mi Mix 2 tukee Xiaomin mukan myös niin kutsuttua ”Full screen 2.0” -toimintoa. Siitä, mitä tämä tarkoittaa, ei kuitenkaan ole vielä paljastettu mitään.

Näytön yläosissa reunukset ovat olemattomat.

Etukamera on sijoitettu puhelimen oikeaan alakulmaan.

Lisäksi puhelimeen on huhuttu jopa 21 megapikselin kaksoistakakameraa ja edeltäjäänsä verrattuna huomattavasti kehittyneempää etukameraa. Akun kapasiteetti voi olla 4 400 milliampeerituntia ja puhelin sisältänee myös edistyneen kasvontunnistuksen näytön lukitsemisen avaamista helpottamaan.

Xiaomi julkaissee huippuluuristaan kaksi versiota, joista toinen sisältää 6 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua tallennustilaa ja toinen 8 gigatavua RAM-muistia ja massiiviset 256 gigatavua tallennustilaa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Otsikosta sai sen käsitteen, että Qualcomm olisi julkaissut uutuuden, 🤔.

  • Pek-ka

   Eikä lue, o-pe-te-le lu-ke-maan.

   • Semmosta

    ”opetele”?. 😂.

    ”Huippujärjestelmäpiiri Qualcommilta” 🤔.

Tuoreimmat jutut