Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tinder Goldista tuli jättimenestys – premium-tilaus tuo yhden tärkeän lisätoiminnon

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Tinder Gold.

Tinder Gold.

Kesäkuun lopussa testimarkkinoille tuotu Tinder Gold lanseerattiin viime viikolla laajemmin.

Tinder Gold on samaan tapaan maksullinen tilaus kuin jo aiemmin tarjolla ollut Tinder Plus, ja itse asiassa ominaisuudetkin ovat hyvin pitkälti samoja, mutta mukana on yksi tärkeä lisätoiminto.

Tinder Gold -tilaaja saa muun muassa rajattomat tykkäykset, mahdollisuuden perua aiempia pyyhkäisyjä sekä seuranhaun ilman aluerajoja. Plussaan verrattuna Gold tarjoaa kuitenkin vielä yhden lisäedun paljastaen, ketkä ovat jo tykkäyksen antaneet Likes you -näkymässä. Seuraa etsivä saa eteensä ruudukon niistä käyttäjistä, jotka ovat jo hänen profiilistaan käyneet tykkäämässä, ja pikkukuvia voi joko suoraan pyyhkäistä haluamaansa suuntaan tai avata profiilin lähempää tarkastelua varten. Näin Matchien löytäminen käy suoraan ruudukosta, ilman pitkien listojen läpiselausta.

Tinder Goldin lanseeraus näyttää sujuneen mallikkaasti: Tinder on kohonnut sen julkaisun myötä tuottavimmaksi sovellukseksi monissa maissa Applen App Storessa, muun muassa Suomessa ja Yhdysvalloissa.

Tinder Plussan ja Tinder Goldin hinta vaihtelee, mutta Gold-tilaus maksaa yleisimmin vajaat 20 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Kaikki ilmainen vetää puoleensa myös roskasakkia, joten hyvä veto, 👍.

    • Hendriks

      Kaikki ilmainen vetää puoleensa myös roskasakkia, kuten minua, joten hyvä veto, 👍.

Tuoreimmat jutut