Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

iHelp ostaa Huoltolandian – merkittävä yhdistyminen mobiilihuoltojen alalla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Mobiililaitteiden huoltoliikkeiden saralla tapahtuu, kun iHelp Finland ostaa tänään julkistettavalla osakekaupalla osake-enemmistön Huoltolandiasta.

Tuloksena nyt muodostuvasta iHelp-konsernista kerrotaan tulevan maan kattavin huoltoliikeverkosto koko Suomessa. Yhteensä sillä on 17 toimipisteitä 15:lla eri paikkakunnalla.

”Kiinnostuimme Huoltolandia Oy:stä lähinnä sen kehittämästä ainutlaatuisesta kumppaniverkostosta ja sen tuomasta mahdollisuudesta laajentua useammalle paikkakunnalle, mihin meidän nykyinen toimintamallimme ei olisi mahdollistanut. Lisäksi yhtiön poikkeuksellisen hyvä asiakastyytyväisyys herätti myös huomiomme”, toteaa iHelp Finland Oy:n toimitusjohtaja Ville Tasala.

”Molemmat yhtiöt keskittävät logistiikkansa nyt uudistettavaan Oulun logistiikkakeskukseen, joka mahdollistaa meille kolme tärkeää liiketoimintaetua: varaosien toimitukset toimipisteillemme entistä nopeammin sekä kustannustehokkaammin, entistä laajemman palveluvalikoiman tarjoamisen sekä joustavuuden mukautua liiketoiminnan ja tuotevalikoiman muutoksiin myös tulevaisuudessa”, Tasala kiteyttää synergiaetuja.

”Omistusjärjestelyn myötä Huoltolandialla on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa edelleen yhtiön valitseman strategian mukaisesti. Huoltolandia Oy:ssä jatketaan nykyistä kasvustrategiaa ja omistusjärjestely auttaa meitä ottamaan seuraavat askeleet valtakunnallisen huoltoliikeverkoston edelleen laajentamiseksi”, toteaa Huoltolandia Oy:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja Vesa-Pekka Venho.

Toimitusjohtaja Venho tulee edelleen jatkamaan Huoltolandia Oy:n toimitusjohtajana, joka nyt toteutettavan yritysjärjestelyn myötä on iHelp -konsernin tytäryhtiö. Samalla Venho nimitetään ketjuliiketoiminnan johtajaksi vastaamaan iHelp -konsernin ketjuliiketoiminnan kehittämisestä sekä laajentamisesta valtakunnallisesti.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut