Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Asus lupaa Android O -päivityksen ZenFone 3 ja ZenFone 4 -puhelimille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Asus julkisti eilen uudet ZenFone 4 -uutuutensa – yhteensä kaikkiaan kuusi älypuhelinta. Uudet puhelimet tulevat uudella 4.0-versiolla Asuksen ZenUI-käyttöliittymästä ja -ohjelmistosta.

Asus lupaa päivittää puhelimensa Android O:hon.

Asus lupaa päivittää puhelimensa Android O:hon.

Asus kertoi myös uutuuksien, mutta myös aiempien ZenFone 3 -puhelinten, päivittyvän Androidin uudella O-versiolla. Googlen odotetaan julkaisevan Android O:n ensi viikon maanantaina 21. elokuuta omille Pixel- ja Nexus-laitteilleen. Muut laitevalmistajat tuovat Android O:n, joka saa myös varsinaisen pidemmän nimensä näillä näkymin ensi viikolla, omina päivityksinä. Asus kertoo saavansa ZenFone 4 ja ZenFone 3 -puhelintensa päivitykset valmiiksi vuoden 2018 toisen vuosipuoliskon aikana. Kovin pikaisesti Android-päivitystä ei Asus-puhelimiin siis kannata odottaa, joskin joihinkin, todennäköisesti kalliimpiin huippumalleihin, se voi saapua jo aiemminkin.

Uudessa ZenUI 4.0:ssa Asus karsii esiasennettujen sovellustensa lukumäärää aiemmasta ZenUI 3.5:n 35 sovelluksesta 13 sovellukseen. Tosin mukana säilyy lisäksi yhä esiasennettuna myös Facebook, Instagram ja Facebook Messenger.

Asus lupaa myös jopa 34-61 prosentin parannuksia sovellusten toimintanopeuteen ZenUI 4.0:ssa. Uusia ominaisuuksia päivityksessä ovat Twin Apps, mahdollisuus käyttää kahta asennusta samasta some-sovelluksesta helposti rinnakkain, sekä Page Marker, uusi kirjanmerkkisovellus. Vaikka Asus siis karsiikin ZenUI 4.0:ssa esiasennettuja sovelluksiaan, näyttää se samalla myös esittelevän uusia ei kovinkaan hyödylliseltä vaikuttavia lisäsovelluksia.

Asus-puhelimet ovat tulleet hiljattain laajemmin myyntiin myös Suomessa. ZenFone 4 -uutuuksien saatavuudesta täällä ei ole vielä tiedotettu.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Kertoo aika paljon Android -valmistajista, että pitää erikseen lupailla, 😕.

  • Gurumeditation

   Parempi luvata kuin olla lupaamatta.

  • Uush

   Samsungista on lupa odottaa kuumia elämyksiä.! 😂

Tuoreimmat jutut