Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Windows 10:n uudesta Story Remixistä jää puuttumaan merkittävä ominaisuus syksyn päivityksessä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Microsoft Story Remix

3D-dinosauruksia ei pääse videoille lisäämään Story Remixin ensimmäisellä virallisella versiolla.

Microsoft on tulevan syksyn aikana julkaisemassa Windows 10:lle Fall Creators Update -päivityspaketin, jonka yksi uutuus on Story Remix -videosovellus. Videosovelluksen ehkäpä mielenkiintoisin ominaisuus ei kuitenkaan tule vielä Fall Creators Update -paketissa.

Story Remix on ikään kuin uudistettu ja paranneltu versio vanhasta Movie Makeristä. Sen avulla käyttäjä voi tehdä nopeasti omista videoistaan ja kuvistaan tarinoita. Mielenkiintoisena ominaisuutena Story Remixiin piti tulla mahdollisuus liittää videoille kolmiulotteisia objekteja Remix 3D:n kautta. Tämä 3D-objektien liittämismahdollisuus jää kuitenkin puuttumaan syksyn Fall Creators Update -päivityksestä.

Ashlie Little, Story Remixin Project Marketing Manager Microsoftilla, vastasi Twitterissä ominaisuutta koskevaan kysymykseen. Hänen mukaansa 3D-objektien tuonti ei tule Fall Creators Update -päivitykseen, joka myös Redstone 3 -nimellä tunnetaan. Sen sijaan ominaisuus saapuu päivityksen julkaisua seuraavien kuukausien aikana.

Story Remixistä puuttumaan jäävä ominaisuus ei ole ainoa Fall Creators Update -paketin ominaisuus, joka ei ehdi luvattuun aikatauluun. Päivityspaketin piti tuoda Windowsiin Timeline-ominaisuuden, joka auttaa käyttäjää pysymään paremmin kärryillä siitä, mitä hän on koneellaan tehnyt. Heinäkuun alussa kuitenkin kerrottiin, ettei Timeline tule vielä syksyn päivityksessä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Huonoa suunnittelua, jos kaksi jo julkaistua keskeistä ominaisuutta eivät tulekaan päivityksen mukana!.

  2. KIME1980

    Ennemmin ne kannattaa pois jättää jos on keskeneräisiä mutta Microsoft vois opetella että ei julkaise tulevia ominaisuuksia ennen kun ne on julkaisu valmiita.

  3. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Toivottavasti äänien editointiin on panostettu enemmän kuin movie makerissä. Välillä jää ihmeellisiä napsauksia videoihin, jos hiljentää taustaääniä tai ääni saattaa lähteä täysillä ja hiljentyy vasta vajaan sekunnin kuluttua halutulle tasolle klipsien välissä. Tämä olisi paljon tärkeämpää kuin mikään 3D efektien saaminen videoon, vaikka kivahan niilläkin olisi leikkiä.

Tuoreimmat jutut