Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusia Nokia-älypuhelimia toimitettu jo miljoonia – asiakastyytyväisyys ennätystasolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HMD:n päivän uutuus on huippupuhelin Nokia 8.

HMD:n päivän uutuus on huippupuhelin Nokia 8.

Nokia-puhelimia nykyisin myyvä HMD Global kertoi tänään ensimmäisen Nokia-huippupuhelimensa Nokia 8:n julkistuksen yhteydessä myös menneestä kahdeksasta kuukaudesta, joina HMD on Nokia-puhelimilla liiketoimintaa tehnyt.

”Älypuhelimia on toimitettu jo miljoonia, peruspuhelimia kymmeniä miljoonia”, kertoi HMD Globalin markkinointijohtaja Pekka Rantala tänään Lontoossa uutuusjulkistuksen alla. HMD:n liiketoiminta käynnistyi viime joulukuun alussa, kun Nokia-peruspuhelinten bisnes siirtyi sille Microsoftilta.

HMD Global on esitellyt ensimmäisen kahdeksan kuukautensa aikana yhteensä kahdeksan uutuustuotetta ennen tänään julkistettua Nokia 8:aa, viisi peruspuhelinta ja kolme älypuhelinta. Älypuhelimista Nokia 6 tuli myyntiin Kiinassa jo alkuvuonna ja maailmanlaajuisesti Nokia 3:n, Nokia 5:n ja Nokia 6:n toimitukset ovat päässeet viimein vauhtiin nyt heinä- ja elokuussa.

Rantalan mukaan uudet Nokia-älypuhelimet ovat keränneet asiakkailta ennätyskorkeat tulokset asiakastyytyväisyydessä, jota myös HMD mittaa net promoter scorella (NPS) eli sillä, kuinka monet ovat valmiita tuotetta suosittelemaan. Menneinä vuosina myös Nokialla toimeen Rantalan mukaan tuolloin NPS-luvut eivät olleet ikinä niin korkeita kuin mitä uudet edullisemmat Nokia-älypuhelimet ovat nyt saavuttaneet.

HMD:llä on ollut toimitusvaikeuksia älypuhelintensa kanssa, mutta nyt pikku hiljaa joitakin yksittäisiä värejä lukuun ottamatta niin Nokia 3:n, Nokia 5:n ja Nokia 6:n saatavuus on parantunut ja puhelimet ilmestyneet myyntiin myös liikkeisiin.

Uuden Nokia 8 -huippupuhelimen kerrotaan olevan tulossa markkinoille pian, mutta aivan tarkkaa ajankohtaa ei HMD vielä halunnut paljastaa.

Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 julkistettiin helmikuussa.

Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 julkistettiin helmikuussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  ”Uuden Nokia 8 -huippupuhelimen kerrotaan olevan tulossa markkinoille pian, mutta aivan tarkkaa ajankohtaa ei HMD vielä halunnut paljastaa.”

  Mikä idea on julkistaa puhelin, mutta jättää kertomatta, milloin tuote on saatavilla?. 😂

  • Ink-stressaaja

   Syyskuun alkupuolesta oli jossain muussa artikkelissa maininta. Se tietty on oma lukunsa tuleeko se myös Suomessa saataville silloin, ja miten hyvin käytännön saatavuus mätsää lupauksiin.

 2. Rimppa

  Olis kannattanut Hendriks katsoa livenä tuo julkistus jossa kerrottiin puhelimien saapuvaksi syyskuun ensimmäisillä viikoilla. Voi olla että applen uuden mallin julkistus on foxconin tehtaissa nokian edellä muskelien takia. Pessimisti Hendriks taas vauhdissa. Et ole kuin haukkunut nokian tuotteita, vaikka et ole edes nähnyt niitä kuin kuvissa.

  • Hendriks

   Huom!. Nämä eivät ole Nokian tuotteita!.

   • kez
   • !

    Huutomerkki (!) on typografinen välimerkki ja kuuluu isoihin välimerkkeihin eli se päättää virkkeen.

    Lähde wikipedia

   • Lippa

    Kenen kokista on Suomessa myytävä kokis?

    • Rimppa

     Sinebrychoffin tekemää Coca Cola® companyn lisensioimaa tuotetta.

     • Lippa

      Bingo! Tämän kun hendriksi!.!.!. ymmärtää, niin tuska varmasti helpottaa.

 3. Kari Jylhä

  Vielä kun saisi näytönlasit huoltoliikkeisiin!
  Pääsisi sitten taas nauttimaan Nokiasta.😀

  • Ink-stressaaja

   Mitenköhän näiden huollon kanssa muuten homma ylipäänsä toimii; mahtaneeko virallista huoltopalvelua löytyä Suomesta vai reissaako luuri maailmalle ties minne ja takaisin, viipyen matkalla N ylimääräistä päivää?

 4. Hannu

  Tosi tyytyväisiä ollaan meilläkin😔,
  kun ei saa kuparista kuutosta vieläkään…

Tuoreimmat jutut