Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokian verkkosivu paljasti yllätyksen: Nokia 8:sta tulossa vielä parempi versio

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia 8:n eri värivaihtoehdot.

Kiiltävän sininen Nokia 8 on todennäköisesti nelikon erikoisuus. Siinä on enemmän RAM-muistia ja tallennustilaa.

HMD Global on tänään esitellyt Nokia 8 -huippupuhelimen. Kaksoiskameralla, Qualcommin huippupiirillä ja jämäkällä rakenteella varustettu puhelin saapuu markkinoille noin 599 euron hintaan. Nyt Nokian verkkosivut ovat kuitenkin paljastaneet yllätyksen, josta ei tilaisuudessa mainittu lainkaan. 

Nokia 8:n kerrottiin tilaisuudessa pakkaavan sisäänsä neljän gigatavun RAM-käyttömuistin ja 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Samaa kerrotaan myös Nokia 8:aa koskevassa tiedotteessa. Nokian verkkosivujen kautta kuitenkin paljastuu, että yksi värivaihtoehto saa enemmän muistia sisäänsä.

Verkkosivujen teknisten tietojen listauksessa lukee, että kiillotettu sininen –värivaihtoehto saa kaksi gigatavua enemmän RAM-muistia ja tuplasti tallennustilaa verrattuna kolmeen muuhun värivaihtoehtoon. Näin ollen kiiltävän sinisen Nokia 8:n RAM-muistin määrä on kuusi gigatavua ja tallennustilaa laitteessa on 128 gigatavua.

On vaikea uskoa, että listaus Nokian verkkosivuilla olisi virhe tietojen suhteen – pikemminkin virhe on mahdollisesti tapahtunut jossain muualla. Samat tiedot kiiltävän sinisestä Nokia 8:sta löytyvät eri kielillä. HMD Global saattaa siis kertoa paremmasta Nokia 8:n versiosta lähiaikoina – mahdollisesti lähempänä myynnin aloitusta.

Alla kuvakaappaus Nokian verkkosivuilta. 

Kuvakaappaus Nokia 8 -tuotesivuilta. Kiiltävän sininen versio saanee nelikosta eniten RAM-muistia ja tallennustilaa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Niko

  Noin pieni akku 🙄 oneplus 5 parempi hankinta muutenkin..

  • Nuuka

   Oneplus5… puhelin joka saa max vuoden päivityksiä… ei jakoa…
   Onhan se 50 halvempi, mutta se ei auta jos päivitykset on noin huonolla tolalla. Speksit on oneplussassa aivan erinomaiset hintaan nähden, eli jos puhelinta vaihtaa joka vuosi niin Oneplus on ehkä paras valinta jonka voi tehdä, mutta muuten sillä ei ole kyllä jakoa Noksu8 vastaan.

   • Niko

    Niin paras puhelin on se jolle päivityksiä luvattu + seuraavat 2 vuotta ja ylikin.

    • Niko

     Kyllä se on tyylikäs tuo sininen nokia 8.

     • Niko

      Mutta onhan toki aina tietty custom romit. Eihän esim Samsung note 3kaan saanut edes marshmallowia vaikka siinä oli heti kitkat. Mikä sitten on paras puhelin omasta mielestäsi ? Kiinnostaa kuulla..

 2. Ansku

  Jos olis isommalla näytöllä ostaisin heti.

Tuoreimmat jutut