Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Android-puhelimet saavat Qualcommilta edistynyttä kameratekniikkaa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Qualcommin toisen sukupolven Spectra-teknologia tuo uutta älykkyyttä.

Qualcommin toisen sukupolven Spectra-teknologia tuo uutta älykkyyttä.

Qualcomm on esitellyt toisen sukupolven Spectra-kuvasignaaliprosessoristaan, joka on sen mukaan nyt ensimmäinen Android-laitteisiin suunniteltu syvyyden tunnistava kamerateknologia.

Spectra on yksi osa Qualcommin Snapdragon-järjestelmäpiirejä.

Uusia ominaisuuksia toisen sukupolven Spectra-kokonaisuudessa on korkean tarkkuuden syvyystunnistus sekä parannettu biometrinen tunnistus. Uusi prosessori on parempi kamerakuvassa näkyvien kohteiden liikkeiden seurannassa.

Qualcomm tarjoaa laitevalmistajille auttavan kätensä myös koko kameramoduulin suunnittelussa. Yhdessä uusi Spectra-kuvasignaaliprosessori ja kameramoduulit mahdollistavat hyvän kuvanlaadun ohella uudet konenäkökäyttötavat, jotka hyödyntävät syväoppimista ja tuovat muun muassa laadukkaan bokeh-efektin laitteisiin helposti.

Qualcommin Spectra Module -ohjelmaan lukeutuu kolmikko kameramoduuleja, mukaan lukien iiristunnistusmoduuli sekä passiivinen ja aktiivinen syvyystunnistusmoduuli.

Qualcommin kamerateknologia viime vuodelta vauhditti kaksoiskameroiden yleistymistä. Seuraavaksi saman odotetaan toistuvan biometrisen tunnistamisen ja syvyystunnistuksen osalta. Käytännössä puhelimiin on tulossa tuki 3D-mallinnukselle sekä edistyneelle kasvontunnistukselle yhdistettynä iiristunnistukseen.

Uudet Spectra-kuvasignaaliprosessorit ja -kameramoduulit tulevat olemaan osa seuraavaa Snapdragon-lippulaivamobiilialustaa. Tämä voi tarkoittaa joko Snapdragon 835:n huhuttua pikkupäivitystä tai vasta seuraavaa merkittävää sukupolvea.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Qualcomm on mobiiliprosessoreiden Intel, 😕. Liikaa keskittynyt yhdelle!.

  • Henrik

   Samat sanat. Liikaa keskittynyt yhdelle eli sinä. Pidä nyt jo ihmeessä lomaa ja mee pitkälle kävelylle lyhyelle laiturille

   • Henrik1

    Pidä pieni breikki…,Henriks.

Tuoreimmat jutut