Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG vahvisti tietoja tulevan V30-huippupuhelimensa kamerasta – yhdessä suhteessa parempi kuin mikään älypuhelinkamera

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG:n kilpailu paljasti jo kuvamateriaalia V30:sta.

LG:n kilpailu paljasti jo kuvamateriaalia V30:sta.

LG:n uuden V30-huippupuhelimen täysi julkistus on ohjelmassa vasta 31. elokuuta, mutta vuotojen ja LG:n omien ennakkopaljastusten perusteella puhelimesta tiedetään jo lähes kaikki.

Nyt LG on vahvistanut V30:n tulevan kaksoiskameralla, jonka pääkameran aukon koko on f/1,6. Tämä on suurikokoisin aukko, mitä älypuhelimissa on nähty. LG:n mukaan f/1,6-aukon kamerassa kennolle välittyy 25 prosenttia enemmän valoa kuin f/1,8-aukon kamerassa. Suurempi aukon koko auttaa näin lisävalon tallentamista ja sen pitäisi parantaa erityisesti hämäräkuvausta.

LG on kertonut myös V30:n toisen kameran olevan pääkameraa laajakulmaisempi, aivan kuten aiemmissakin LG:n kaksoiskamerapuhelimissa. Mukana on myös lasertarkennus sekä optinen sekä elektroninen kuvanvakain. LG:n mukaan kameramoduuli on pienempi kuin V30:n edeltäjässä V20:ssä, mutta reunojen pehmentymistä on parannettu.

Kameraan on panostettu V30:ssa.

Kameraan on panostettu V30:ssa.

Lisäksi LG on kertonut nyt yhteistyöstä Immersion Corporationin kanssa. Sen myötä V30 voi saada haptisen järjestelmän, eli näyttö voi reagoida kosketukseen värinän kera. Tarkemmat yksityiskohdat ovat vielä hämärän peitossa.

Aiemmin LG on jo vahvistanut V30:n saavan OLED-näyttöteknologialla toteutetun kuusituumaisen FullVision-näytön 18:9-kuvasuhteella ja 2880×1440 pikselillä. Näytön reunukset ovat pienet ja kulmat pyöristetyt. Käytössä on LG Displayn valmistama muovi-OLED-näyttöpaneeli, jota suojaa Gorilla Glass 5 -lasi. LG:n mukaan sen näyttö sisältää myös HDR10-sisältöjen tuen.

LG:n järjestämän kilpailun liian varhain julkiseksi tullut kuvamateriaali on puolestaan paljastanut V30:n designin jo kaikista kulmista.

Muita huhuttuja V30:n ominaisuuksia ovat Qualcommin Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-käyttömuistia, nelinkertainen DA-muunnin äänentoistoa parantamassa sekä tallennusmuistia joko 32, 64 tai 128 gigatavua ja lisäksi microSD-muistikorttipaikka. Puhelimen akku on kiinteä ja rakenne todennäköisesti vedenkestävä. Lisäksi mukana pitäisi olla myös tuki langattomalle lataukselle.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. MissBlue

    Ei sinne kennolle pääse ”enemmän valoa” suoranaisesti, mutta isompi aukko auttaa lyhentämään suljinaikaa ja pienentämään diffraktiota. Pikseleiden koko ja softan kehittyminen sitten auttaa kuvan laatua paranemaan. Toki voidaanhan asia ymmärtää niinkin, että kennolle pääsee isommalla aukolla enemmän valoa, jos valotusaika pidetään samana.

  2. Hendriks

    ”yhdessä suhteessa PAREMPI KUIN MIKÄÄN älypuhelinkamera”

    ” …PITÄISI parantaa…”.

    🙄😓.

Tuoreimmat jutut