Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DNA TV-hubin, uudenlaisen verkkodigiboksin, myynti käynnistyi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

DNA TV-hubi.

DNA TV-hubi.

DNA on aloittanut uuden Android TV -laitteensa, DNA TV-hubin, myynnin. Laite yhdistää digiboksin, Google Cast -peilauksen ja tuo älypuhelimista tutun sovelluskaupan myös televisiolle.

DNA TV-hubi on varustettu Android TV -käyttöjärjestelmällä, minkä ansiosta siinä toimivat muun muassa kaikkien kolmen isoimman kotimaisen tv-kanavan sovellukset Katsomo, Yle Areena ja Ruutu sekä niiden lisäksi YouTube ja Deezer sekä kattava joukko pelejä ja muita sovelluksia. Myös Netflix on DNA:n mukaan tulossa laitteelle lähiaikoina. DNA TV-hubissa on lisäksi sisäänrakennettu Google Cast, jonka avulla puhelimesta tai tabletista voi helposti peilata sisältöjä televisioon. Sovellukset DNA TV-hubille ovat ladattavissa Google Play -sovelluskaupasta.

Lisäksi DNA:n maksu-tv-tarjonta on saatavilla myös DNA TV-hubille. DNA TV-hubilla DNA:n maksutelevisiotarjontaa voi katsoa antenni-, kaapeli- ja IPTV-jakeluna. DNA TV-hubin käyttäminen vaatii laajakaistayhteyden.

”DNA TV-hubin ennakkomyynti osoitti, että Android TV -laitteelle ja uudenlaiselle tavalle katsoa televisiota on todella kysyntää. Olemme myyneet laitteita ennakkoon jo tuhansia kappaleita. Ihmiset ovat tottuneet sovelluksiin puhelimissaan, ja DNA TV-hubi tuo ne helposti myös televisioon”, sanoo DNA:n viihdeliiketoiminnassa johtajana toimiva Mikko Saarentaus.

DNA TV-hubilla voi katsoa kaikkia antenniverkon sekä DNA:n kaapeliverkon kanavia, ja siinä on HD- sekä 4K-tuki. DNA TV-hubista löytyy kaksi HD-viritintä, mikä mahdollistaa ohjelmien tallennuksen erikseen hankittavalle kovalevylle ja yhtäaikaisen katselun. DNA TV-hubi tekee mahdolliseksi maksu-tv-kanavien katselun IPTV-vastaanotolla laajakaistan kautta myös antenniverkon ja DNA:n kaapelitelevisioverkon näkyvyysalueen ulkopuolella. Laitteessa on ohjelmistopohjainen salaus maksutelevisiokanaville, minkä ansiosta erillistä TV-korttia ei tarvita.

Laitteen on DNA:lle valmistanut Sagemcom.

DNA TV-hubia myydään kaikissa DNA Kaupoissa ja muissa DNA:n jakelukanavissa. Näiden lisäksi DNA TV-hubin voi ostaa Powerista ja Gigantista. DNA TV-hubia myydään seuraavilla tuotteilla:

 • DNA TV netillä hintaan 38,90 euroa/kk, sisältäen DNA TV-hubin, 200M Valokuitu Plus tai 150M 4G nettiliittymän, DNA TV -sovelluksen mobiililaitteille ja 4000 tuntia verkkotallennustilaa. Määräaikaisen sopimuskauden (24 kk) kokonaishinta on 937,50 €*.
 • DNA TV hubilla hintaan 21,90 €/kk, sisältäen DNA TV-hubin, DNA TV -sovelluksen mobiililaitteille ja 4000 tuntia verkkotallennustilaa. Määräaikaisen sopimuskauden (24 kk) kokonaishinta on 529,50 €*.
 • DNA TV netillä alkaen 19,90 €/kk, DNA:n Valokuitu Plus taloyhtiölaajakaista-asiakkaille sisältäen DNA TV-hubin, 200M Valokuitu Plus -lisänopeuden, DNA TV -sovelluksen mobiililaitteille ja 4000 tuntia verkkotallennustilaa. Määräaikaisen sopimuskauden (24 kk) kokonaishinta on 481,50 €*.

* Tuotteiden kokonaishinnat sisältävät 3,90 € avausmaksun.

DNA TV-hubille erikseen ostettavan 1 teratavun kovalevyn hinta on 84 euroa (3,5 euroa/kk, 24 kk).

DNA TV-hubin ominaisuudet

 • TV-kanavat HD-laadulla TV-ruudulle antenni-, kaapeli- ja IPTV jakelulla, 4K-tuki
 • TV-sisällöt laajakaistayhteyden kautta
 • Android TV -käyttöjärjestelmä
 • WiFi 3×3 802.11 kaksitaajuus (2,4 + 5 GHz)
 • Ethernet 10/100/1000 M
 • HDMI 2.0 (4096p60 asti)
 • USB 3.0 ulkoiselle kovalevylle ohjelmien tallentamiseen
 • USB 2.0 ulkoiselle muistitikulle
 • Bluetooth 4.1 ja BLE-tuki
 • Virittimet 2xDVB-T2/C
 • S/PDIF optinen äänilähtö
 • Sisäinen muisti 8 gigatavua, laajennettavissa ulkoisella USB:lla
 • Mitat 168x168x25 millimetriä
 • Paino 0,53 kg

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Andy

  Buuuu mainos tägi puuttuu taas

  • Markus Lehtiniitty

   Ei mainos.

 2. Hendriks

  Järjettömän pitkä kaukosäädin!.

  • Matti#2

   Joo, näköjään uudella kuvasuhteella 😂

 3. NiinTaiNäin

  Ostaessa pitää päättää käyttääkö kiinteää vai 4g yhteyttä. Jos valitset kiinteän, et mökille viedessäsi voi enää käyttää 4g:tä, ainoastaan mökillä olevaa kiinteää, tai esim. puhelimesta jaettua wifiä.
  Miksi ihmeessä ei sallittaisi vaikka saunalahden liittymällä varustetun nettitikun käyttöä, jos laite kerran osaisi sitä käyttää. Omituinen rajoite, tai DNA:n asiakaspalvelu kertoi väärin.

  • marscu

   Siis kyllä kysyisen paketin voi ostaa ilman nettiyhteyttä ja käyttää jo olemassa olevaa yhteyttä onko se sitten 4g(vaati toki reitittimen) tai kiinteä.

   • NiinTaiNäin

    Tämä kommentti ei valitettavasti selventänyt asiaa yhtään.
    Eli jos siis hankin kalleimman paketin kiinteällä yhteydellä, niin boxin oma 4g ei enää toimi. Sehän on hassua, että vaikka boxi teknisesti toimisi 4g SIM kortilla, tai tikulla, niin jos kiinteä piuha on irti, ainoaksi keinoksi jää jollain toisella laitteella tehdyn wifin käyttäminen.
    Eli jos on tarve boxia paljon kuljetella, sopimus kannattaa tehdä 4g:nä, jolloin se toimii kaikkialla, mutta ei kuitenkaan lainkaan enää kiinteän piuhan kautta.

    • marscu

     Siis boxissa ei ole sisäänrakennettua 4g modeemia. Jos haluat käyttää 4g kautta pitää olla 4g reititin, josta sitten piuhalla tai wifillä yhteys. Voit ottaa boxista 4g paketin tai kiinten kaistan paketin ja kyllä toimii siltikin millä yhteydellä vaan.

   • NiinTaiNäin

    No hei, eipä tuolla nyt ole niin merkitystäkään, kun lukee dna:n tukifoorumin kommentteja laitteesta, niin aika vaiheessa on kehitys… https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-tv-hubi-1/

 4. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Ton boxin hinnaksi tulee 360€ 😱

 5. Mievaan

  Siis tämä on kuin Chromecast Ultra + IpTv jonka saa huomattavasti halvemmalla.

 6. Aapeli paapeli
 7. Digifriikki

  Ei näytä vieläkään toimivan vaikka puoli vuotta on kulunut.
  Ihmetyttää ettei kansa seuraa kehitystä kun tuo on ”kivikauden” laite esim. tällaisiin verrattuna joita saa saksasta 130 eurolla ja rauta on aivan eri teholuokkaa ja laitteessa vielä satelliittiantennivalmius eli tuo on todellinen pelastaja niille jotka asuvat syrjäisemmissä paikoissa
  https://www.youtube.com/watch?v=0IpoJGBxJRg&feature=youtu.be

Tuoreimmat jutut