Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Disney-sisällöt katoavat Netflixistä – oma tilauspalvelu tulossa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Viihdejätti Disney aikoo lopettaa yhteistyönsä Netflixin kanssa Yhdysvalloissa. Toistaiseksi on epäselvää, kuinka laajasti ja nopeasti tämä tulee vaikuttamaan kansainvälisesti.

Yhdysvalloissa Disney perustaa uuden tilauspalvelun, joka jatkossa tarjoaa sen elokuva- ja televisiosisältöjä. Välittömästi ei tapahdu mitään, sillä Disney-elokuvat tulevat pysymään Netflixissä nykyiseen tapaan saatavilla vuoden 2019 loppuun asti.

Netflixin mukaan yhdysvaltalaiset Netflix-käyttäjät voivat katsella sen kautta Disney-elokuvia vuoden 2019 loppuun asti, mukaan lukien vielä vuonna 2018 julkaistut elokuvat. Lisäksi Netflix kertoo jatkavansa Disneyn kanssa yhteistyötä kansainvälisesti, mukaan lukien Marvel TV -yhteistyö.

Disneyn oma tilauspalvelu starttaa vuonna 2019 Yhdysvalloissa ja laajenee tämän jälkeen muihin maihin.

Disneyn siipien alle lukeutuvat myös Marvel, Lucasfilm ja Pixar sekä niiden sisällöt. Disneyn omistama, Yhdysvalloissa toimiva ESPN-urheilukanava, avaa myös oman verkkotilauspalvelunsa jo vuonna 2018.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Robob

    Todella hieno homma. Paras tilannehan olisi, että jokaisella elokuvayhtiöllä ja muilla suurilla toimijoilla olisi kaikilla omat striimauspalvelut yksinoikeuksilla. Toivottavasti saataisiin hinnat nostettua vielä niin ylös, että jos haluat katsella vähän kaikkea, niin hinta olisi vaikka 200 euroa kuussa yhteensä vaikka seitsemälle eri palvelulle. Tuohon vielä eri urheilut päälle niin ihan mahtavaa. Olisihan se todella noloa, jos yhdestä paikasta voisi ostaa kaikki katseltavat kerralla. Suorastaan edistyksellistä sopimista.

    • Hendriks

      Disneyllä on neuvotteluvoimaa, 👍.

Tuoreimmat jutut